Pátek 29. března 2024
Dnes je Velký pátek / Taťána, zítra Arnošt
Oblačno 18°C

Letní líčení podle celebrit: Vsaďte na přirozenost, jako Kate!

  • 16. července 2014 | 06:00

    Kdo jiný by měl vědět, jak se správně nalíčit, než celebrity, které jsou neustále v hledáčku novinářů a fotografů. Vybraly jsme pro vás proto ty nejstylovější a šik dámy světového šoubyznysu, které vypadají dobře za všech okolností. Čemu se od nich můžete v rámci letního líčení přiučit?

  • Angelina Jolie

     

    Angelina Jolie
    Autor: profimedia.cz
    I přestože se milovaná Angie k naší velké lítosti začíná doslova ztrácet před očima, její líčení je vždy do puntíku dokonalé. V červnu se na premiéře disneyovské pohádky Maleficent v Tokiu objevila se slavnostním letním líčením, které můžete okopírovat na pracovní nebo romantické večeře.

     

    Základem je použití báze a přirozený odstín make-upu, který nemusíte ani přepudrovat, báze ho bez problémů udrží na svém místě. Vyhnete se tak dalším vrstvám v podobě bronzeru nebo rozjasňovače, protože o přirozený look se vám postará letní počasí.

     

    Oči zvýrazněte kouřovými stíny v teplém hnědém odstínu - černá a šedá působí v letních měsících příliš tvrdě. Také linky vytvořte měkkou hnědou tužkou a pěnovým aplikátorem je rozetřete do ztracena. Pak už stačí jen jemně orámovat obočí a na rty nanést lesk nebo balzámovou rtěnku v lehkém broskvovém odstínu.

     

    Náš tip: Hydratační rtěnka Chubby Stick od Clinique v odstínu Mighty Mimosa

  • Miranda Kerr

     

    Miranda Kerr
    Autor: profimedia.cz
    Ať už je to odloučením od Orlanda Blooma, nebo mořem a slunečními paprsky, Miranda Kerr jen září.

     

    Chcete-li se inspirovat jejím doslova plážovým lookem, měla by se vaším nepostradatelným pomocníkem stát voděodolná linka na oči, ideálně ve fixu, se kterou vytvoříte opravdu velmi tenkou linku podél linie horních i spodních řas. Ve vnějším koutku ji jemně spojte a táhněte směrem nahoru.

     

    Klidně se obejděte i bez make-upu. Pokud vás trápí nejednotný odstín pleti, nebo drobné nedokonalosti, stačí, když je doladíte lehkým BB krémem. Na rty pak naneste rtěnku v korálovém odstínu, která dodá vašemu líčení výrazný prvek a podtrhne jeho přirozenost.

     

    Náš tip: Voděodolné linky ve fixe od Dermacol.

  • Kate Middleton

     

    Kate Middleton
    Autor: profimedia.cz
    Když si jednou vezmete britského následníka trůnu, rozhodně si nesmíte dovolit žádnou extravaganci. Když ovšem vypadáte jako vévodkyně Kate, tak ji ani nepotřebujete. Těžko říci, jestli je to prostě dokonalost, nebo potvrzení zpráv o druhém těhotenství, pravdou ale je, že Kate v poslední době jen kvete.

     

    Chcete-li vypadat tak svěže a přitom přirozeně jako ona, nesmíte zapomenout na růžový nádech vašich líček. Na obličej naneste lehký make-up nebo BB krém, který pleť sjednotí a lehce jej zmatněte fixačním pudrem. Oči orámujte velmi tenkou černou linkou, kterou nenanášejte po celé linii řas, ale drobnými tahy pouze mezi řasy. Perfektně se vám pro tento účel budou hodit tekuté linky s velmi tenkým aplikátorem.

     

    Na rty stačí lehký růžový lesk, nebo je nechte nenalíčené. Pro stydlivě narůžovělé tváře se na sebe zlehka usmějte do zrcadla a na jablíčka naneste růžovou tvářenku, ideálně takovou, která obsahuje zlatavý podtón. Nanášejte ji směrem ke spánkům a případně rozetřete do ztracena čistým štětcem na pudr.

     

    Náš tip: Trio tvářenek Sleek v odstínu Pink Lemonade.

  • Beyonce

     

    Beyonce
    Autor: profimedia.cz
    Nesmrtelný look Pin-Up Girl je to, co snědé Beyonce sedí i uprostřed tropických teplot. Na pláž nebo na koupaliště se s ním rozhodně nevydávejte, pro večerní party pod širým nebem je ale doslova stvořený!

     

    Základem je bezchybná pleť, na které by ale nemělo být příliš vrstev. Ideální je lehký make-up s nedokonalostmi zamaskovanými pomocí korektoru. Obličej pak přepudrujte lehkým fixačním pudrem, který vás zmatní.

     

    Podél linie horních řas naneste silnější linku, kterou u vnějších koutků lehce zvedněte směrem nahoru. řasy pak zvýrazněte řasenkou. Rtům dopřejte peeling, a pak je vybarvěte sytě červenou rtěnkou, ideálně pomocí kosmetického štětce. Vyhnete se tak násilným okrajům a s výraznou barvou se vám bude mnohem lépe pracovat. Nakonec ji obtiskněte do papírového kapesníčku a naneste ještě jednu slabou vrstvu. Rtěnka vám tak déle vydrží a nebude se rozpíjet.

     

    Náš tip: Rtěnka Artdeco Art Couture v odstínu Jungle Fever.

  • Cate Blanchett

     

    Cate Blanchett
    Autor: profimedia.cz
    Jen z málokteré celebrity jsme pokaždé tak nadšené, jako z Cate Blanchett, která je vždy dokonale šik. Také její letní líčení je pro Cate tolik typickou oslavou ženskosti a přirozenosti, že můžeme jen obdivně zatleskat.

     

    Chcete-li vypadat přirozeně krásně, jako tato talentovaná herečka, použijte pouze lehký make-up, který vaši pleť sjednotí.  Vyhněte se výraznému líčení očí. Bohatě postačí, když řasy obtáhnete dvěma vrstvami řasenky.

     

    Mnohem víc pozornosti pak věnujte svým tvářím a rtům. Líčka dokonale zvýrazněte tvářenkou v růžovo-broskvovém odstínu a ostré hrany precizně rozetřete do ztracena. Rty pak vymalujte nude rtěnkou, která je ovšem nepotlačí. Snažte se najít takový odstín, který bude jako vaše rty, jen !o maličko lepší".

     

    Náš tip: Hydratační a tónovací BB krém od L´Occitane.

  • Naomi Campbell

     

    Naomi Campbell
    Autor: profimedia.cz
    Kočičí oči a bronzový shimmer! Nemusíte být zrovna tato čokoládová kráska, abyste vykouzlila toto letní líčení. Na pleť neneste BB krém v odstínu vaší pleti. Poté tvář jemně poprašte bronzerem na všechna místa, kde chcete podpořit přirozené opálení, tedy na čelo, nos, spánky a lehce i na krk.

     

    Oči obtáhněte podél horní i spodní linie řas tenkou gelovou nebo tekutou linkou. Obě linky pak spojte u vnějšího koutku a táhněte je směrem ke spánkům. Vytvoříte si tak sexy kočičí pohled. Na rty naneste nude rtěnku v tělovo-růžovém nebo tělovo-broskvovém odstínu, podle toho, který vám sedne víc.

     

    Náš tip: Brozner s paletou pěti odstínů AMC Multicolor system bronzer od značky Inglot.

Autor: brig
Diskuse ke článku
.