Pátek 29. března 2024
Dnes je Velký pátek / Taťána, zítra Arnošt
Oblačno 18°C

Ty nejstylovější kotníkové boty, které na podzim musíte mít!

27. října 2014 | 06:00

Mít nohy v teple je základ! A nejlepší kombinací je teplo a super moderní boty, které vám každá žena závidí. Vybraly jsme pro vás ty nejlepší kousky ze stávajících kolekcí, ve kterých budete nepřehlédnutelná! Je libo pohodlné chelsea boots, nebo elegantní boty na klínu?

 

Letos na podzim zaplavilo módní obchody nepřeberné množství trendy kotníkových bot, které rozhodně unosíte i příští rok, protože z módního výsluní se jen tak nehnou. Které se vám nejvíce líbí?

Maximální pohodlí

Pro celodenní pobíhání po městě, nebo cestu do práce se perfektně hodí nesmrtelná klasika perka, neboli chelsea boots. Pořiďte si černé, hnědé, nebo lesklé, ve všech budete za hvězdu a hlavně v teple a pohodlí. A co k nim? Nejlépe vypadají k džínám, nebo super úzkým kalhotám. 

Zara, 2499 Kč.
Autor: archiv firem
Stejně pohodlné jsou i tzv. biker boots, které mohou být pro mnoho žen příliš robustní. Pokud se vám však vyšší podrážka, výrazný zip a nevšední okování líbí, jsou pro vás ideální. 

Na vysoké nozeKdyž vyrazíte na večírek, rozhodně nemusíte mrznout v letních lodičkách! Stejně skvěle budete vypadat v kotníkových botách na úzkém i širokém podpatku. Zelenou mají i nejrůznější ozdoby v podobě knoflíků, kovových přezek, nebo semiše.

Pokud nejsou vysoké boty nic pro vás, pořiďte si kotníkovou obuv na klínku, který je oproti podpatku výrazně stabilnější.

Ty pravé boty určitě naleznete v naší fotogalerii!