Pátek 26. dubna 2024
Svátek slaví Oto, zítra Jaroslav
Polojasno 14°C

Lacláče jsou zpět: Vraťte se s nimi do dětských let!

5. července 2014 | 05:20

Každý starý trend se jednou zase vrátí do módy. Letos hlásí velkolepý comeback kalhoty, šortky i sukně s laclem. Vybraly jsme pro vás nejlepší kousky, které v obchodech i na internetu můžete právě teď sehnat.

 

Lacláče se dříve nosily pouze jako pracovní oděv. Byly tak především výsadou opravářů či zahradníků. Jak už ale všichni víme, v módním světě je možné opravdu vše, a tak se pracovním oděvem inspirovali návrháři a nový trend byl na světě.

Návrat na módní výsluní

Po delší pauze se letos oblečení s laclem vrátilo zpět na módní vrchol. Popruhy na kalhotách dělají z obyčejných kalhot, šortek a sukní nevšední kousek, který se po přidání vhodných doplňků stává vysoce módní záležitostí.

Gate, 698 Kč.
Autor: archiv firem

S čím je nosit?

Pokud jste odvážná a ráda vyčníváte z davu, kombinujte krátké šortky nebo sukně s laclem s mladistvými podkolenkami a zkráceným topem. Jestliže dáváte přednost klasice, oblékněte k lacláčům třeba pruhované tričko a plátěné kecky a na ruku natáhněte několik barevných náramků. Nebojte se k lacláčům obout i boty na podpatku nebo klínku.

Ty nejlepší kousky naleznete v naší fotogalerii.