Čtvrtek 28. března 2024
Svátek slaví Soňa, zítra je Velký pátek / Taťána
Oblačno, déšť 14°C

Top 20 plážových šatů: V těch u vody oslníte!

4. června 2014 | 06:00

Nemůžete se dočkat dovolené u moře nebo nekonečného válení se u vody? Vyberte si šaty, ve kterých se budete zanedlouho procházet po prohřátém písku. Vybraly jsme pro vás top 20!

Všechny ženy ví, že jen plavky na dovolenou nestačí. Je třeba si pořídit i trendy doplňky, jako jsou plážové sandálky, slaměný klobouk nebo originální, sluneční brýle. A samozřejmě nesmíme zapomenout na smyslné šaty, které přehodíme přes plavky a cestou k vodě se v nich všem jak se patří předvedeme.Které si ale vybrat?

Kaftany a tuniky

Mezi nejoblíbenější plážové oblečky patří bezpochyby vzdušné kaftany a tuniky, kterou jsou romantické, elegantní, ale zároveň provokativní. Pokud si i cestou k vodě chcete pochlubit svou siluetou a novými plavkami, vsaďte na průsvitný kousek, ve kterém budete zaručeně za svůdnou dračici. 

Pruhované maxi šaty, Asos.com, cca 1200 Kč.
Autor: archiv firem

Maxi šaty

Velké oblibě se již několik let těší i tzv. maxi šaty. Podmínkou je vzdušnost, rychle schnoucí materiál a trendy barvy, či vzory. Nádherné modely sahající až na zem podtrhnou vaší ženskost a zároveň upozorní na to, že se ve světě módních trendů opravdu vyznáte.

Mini šaty

Pokud patříte mezi ženy, které chtějí cestou k vodě nebo ve frontě na zmrzlinu předvést své vysportované nožky, pořiďte si krátké šatičky. Jsou hravé, evokují léto, jako žádné jiné a navíc v nich budete zatraceně sexy. Je už jen na vás, jestli zvolíte kousek v oblíbené barvě, nebo se budete držet letošních trendy proužků, květin a volánků. 

Doplňky

Jestli jste parádnicí se vším všudy, dejte si práci i s přidání doplňků. I kdyby měla cesta k vodě trvat pouhých pět minut neznamená to, že není potřeba vypadat dokonale. Klidně si nasaďte visací náušnice, etno náhrdelník nebo ozdobnou čelenku. Uvidíte, že zabodujete.

Top 20 nejkrásnější plážových šatů naleznete v naší fotogalerii.