Pátek 19. dubna 2024
Svátek slaví Rostislav, zítra Marcela
Oblačno, déšť 8°C

Módní tipy, jak opticky prodloužit krátké nohy!

  • Trápí vás krátké nohy? Poradíme vám, jak je opticky prodloužit pomocí oblečení.
    26. května 2014 | 06:00

    S pár kily navíc se dá bojovat, ale když nás trápí malá výška, nezbývá nic jiného, než se spolehnout na osvědčené módní triky. Ty vám v první řadě prodlouží nohy a poté celkově opticky protáhnou celé tělo. Poradíme vám, jak na to!

  • Trik s botami

    Samozřejmě, že nejsnazší cestou, jak si během vteřiny prodloužit nohy hned o několik centimetrů, jsou boty na podpatku. Tento známý trik však můžete ještě maximalizovat tím, že zvolíte lodičky v nude (tělových) barvách. Pokud raději stojíte nohama pevně na zemi, pořiďte si alespoň tělové balerínky nebo plátěné kecky, které vám alespoň pár milimetrů určitě přidají.

    Mango, 1199 Kč.
    Autor: archiv firem
  • Jednobarevný styling

    Jednobarevné oblečení vytváří dojem nekonečné linky, tím pádem opticky protahuje celé tělo. Nejlepší volbou je samozřejmě černá, která tento trik ještě maximalizuje, ale centimetry navíc přidají i jiné tmavší tóny. Nejlepší volbou je tedy overal s dlouhými nohavicemi.

    Asos.com, cca 1200 Kč.
    Autor: archiv firem
  • Vysoký pas

    Pro štíhlé ženy, které chtějí získat pár centimetrů navíc, jsou skvělou volbou kalhoty s vysokým pasem. Díky nim docílíte iluze, že vaše nohy začínají mnohem výše, než doopravdy. Tento trik fungovat pouze, pokud si zastrčíte vršek do kalhoty, nebo oblečete zkrácený top. Tričko zkrátka nesmí zakrývat pas.

    Modré s vysokým pasem, Asos.com, cca 1200 Kč.
    Autor: archiv firem
  • Pruhované kalhoty

    Pokud si potrpíte na trendy a ráda vyčníváte z davu, pořiďte si kalhoty se svislými pruhy. I vy sama se budete divit, jak dlouhé jsou vaše nohy. Když jsou navíc pruhované kalhoty až do pasu, efekt prodloužení se maximalizuje.

    TopShop, cca 1200 Kč.
    Autor: archiv firem
  • Šortky a sukně

    Pokud se bojíte, že čím víc budete své krátké vystrkovat, tím víc si vašeho nedostatku někdo všimne, strachujete se zbytečně! Vždy, když obléknete šortky nebo mini, se vaše nohy automaticky prodlouží.

    Reserved, 449 Kč.
    Autor: archiv firem
  • Zkrácená bundička

    Skvělou cestou ke gazelím nožkám jsou i bundičky do pasu. Ty horní část těla sice zkrátí, ale nohy budou opticky vypadat mnohem delší.

    Asos.com, cca 1500 Kč.
    Autor: archiv firem

Klíčová slova:  móda, trendy, nohy, triky, oblečení
Diskuse ke článku
.