Čtvrtek 18. dubna 2024
Svátek slaví Valérie, zítra Rostislav
Oblačno, déšť 9°C

9 triků, jak vypadat v plavkách skvěle, i když jste nezhubla

  • 21. června 2014 | 06:00

    I když vám "dieta do plavek" možná nešla úplně tak, jak jste si představovala, nezoufejte. Nemusíte mít zrovna tělo modelky, abyste si dokázala užít líné povalování u vody. Hlavně si zapište za uši, že žena je vždy tak sexy, jak sexy se cítí. A pokud dodržíte následujících 9 rad, budete v plavkách vypadat prostě božsky!

  • Kupte si ty pravé plavky

    Marilyn se cítila sexy, vypadala sexy a věděla, jaké plavky jí sednou!
    Autor: profimedia.cz
    Nic vám nepomůže vypadat v plavkách dobře víc, než koupit si plavky, které vám opravdu sednou. Vetší prsa podpořte dvojdílnými plavkami s vyztužením, větší zadeček naopak kalhotkami se zvýšeným sedem, ideálně stahovacími. Trápí-li vás naopak větší bříško, volte dvoudílné plavky s hluboce vykrojenými zády. Zepředu zakryjí co mají, vzadu ukážou sexy křivky.

     

    Skvělým trikem je také koupit si zdánlivě neladící díly plavek, které vám pomohou opticky čarovat s postavou. Vzorovaný vrchní díl a naopak černý spodní, odvedou pozornost od většího zadečku či bříška a připoutají ji tam, kde ji uvítáte víc - na vaše ňadra.

  • Nakupujte v klidu a mazaně

    Na nákup plavek se vydejte ideálně dopoledne, pouze po lehké snídani. Ráno vaše tělo zadržuje méně vody a vypadáte suverénně nejlépe, takže to, jak se uvidíte v plavkách, si mozek uloží a stejně tak se budete cítit i na pláži.

     

    Lindex Tankini, 599 Kč, koupíte na www.lindex.cz
    Autor: archiv firem
    Při vybírání nespěchejte. Oběhněte pár obchodů a vyzkoušejte si alespoň 10 modelů. Jedině tak najdete ten, který vám opravdu sluší. Nebaví-li vás běhat po obchodech, objednejte si plavky on-line. Vezměte si ale pro jistotu hned několik modelů a velikostí a ty, které si nevyberete, pak jednoduše vrátíte.

     

    Náš tip: Vaši pozornost si rozhodně zaslouží značka oblečení Lindex. Můžete si zde vybrat zvlášť vrchní i spodní díl plavek, nabízí velikosti pro oblejší tvary a navíc mají i internetový obchod, takže si můžete nakoupit v pohodlí domova.

  • Stůjte rovně

    Ramena dolů, břicho zatáhnout, prsa vystrčit!
    Autor: Profimedia
    Hrbení se je jako videokamera - také vám přidá minimálně 10 kilogramů. Až budete proto v perfektně padnoucích plavkách postávat u vody, zatáhněte bříško, zpevněte zadek a narovnejte se. Budete působit hubeněji, sebevědoměji a bude vám to mnohem víc slušet.
  • Oživte svoji kůži

    Braun Silk-épil 7 SkinSpa Beauty Edition, 4399 Kč, koupíte na www.mall.cz
    Autor: archiv firem
    Perfektní depilace do plavek je samozřejmost, kterou určitě nemusíme připomínat. Na co byste však také neměla zapomínat, je oživení pokožky a odstranění odumřelých kožních buněk pomocí peelingu. Peeling byste měla provádět zhruba 2-4x do měsíce, v závislosti na typu a stavu pokožky. Pamatujte, že kvalitní peelingy fungují na bázi cukrů, které se v průběhu použití rozpouští a vaší pokožce tak neublíží.

     

    Náš tip: Dokonalý peeling vám zajistí novinka z dílny Braun, epilátor Silk-épil 7 SkinSpa Beauty Edition se speciální jemnou, ale účinnou tělovou peelingovou hlavicí.

  • Opalujte se

    Dermacol Tělový make-up, 169 Kč, koupíte na www.dermacol.cz
    Autor: archiv firem
    Opálená pokožka dělá vaše končetiny opticky štíhlejšími. Solária a opalování se bez krému s UV filtrem ale vaší pokožce neudělají příliš dobrou službu. Pomineme-li její vysušování a rychlejší stárnutí, riskujete také rakovinu kůže, což jistě nechcete. Ideální cestou je proto samoopalování - ať už nástřikem, nebo doma za pomocí nejrůznějších krémů či sprejů.

     

    Náš tip: Vyzkoušejte také novinku od firmy Dermacol - tělový make-up. Ráno ho nanesete jako tělové mléko a večer jednoduše umyjete ve sprše. Vykouzlíte s ním přirozené "opálení" bez šmouh a fleků.

  • Dodejte si hvězdný lesk

    Bioderma Photoderm Bronz transparentní olej SPF 30, 499 Kč, koupíte v síti lékáren
    Autor: archiv firem
    Tušíte v čem spočívá tajemství modelek? Kromě toho, že skoro nic nejedí (což vám rozhodně nedoporučujeme) jsou na většině fotek v plavkách naolejované. Olej vašemu tělu dodá sexy vzhled a lesk a navíc opticky zeštíhluje. Používejte ale zásadně opalovací oleje, nebo aplikujte oleje až na opalovací krémy s SPF 50. Olej totiž k vaší pokožce přitáhne ještě víc slunečních paprsků a vy byste se snadno spálila.

     

    Náš tip: Vyzkoušejte suchý olej Bioderma Photoderm Bronz, který dodá krásný lesk nejen vašemu tělu, ale také pleti a vlasům. Je vhodný i pro citlivou pokožku, nezanechává mastný film, je voděodolný a navíc disponuje vysokým ochranným faktorem.

  • Do culíku

    Kristen Stewart nosí vysoko vyčesan culík s velkou oblibou.
    Autor: profimedia.cz
    Přidejte své postavě plusové body i svým účesem. Nejlichotivějším stylem k plavkám je bezesporu vysoko vyčesaný culík. Dá totiž vyniknout vašemu krku, který opticky prodlouží. Budete tak vypadat mnohem hubenější a vyšší, než kdybyste si učesala drdol nebo nechala vlasy rozpuštěné.
  • Zacvičte si, než vyrazíte

    Zacvičte si, než jdete k vodě a buďte na sebe hrdá!
    Autor: Shutterstock
    Možná se vám to bude zdát neuvěřitelné, ale půl hodinky aerobního cvičení, nebo hodina protahování typu jóga či pilates před tím, než vyrazíte k vodě, dokáže s vaším tělem doslova divy. Svaly budou prokrvené a lehce vyrýsované a vaše sebevědomí katapultujete do nebeských výšin. Už jsme přeci říkali, že cítit se sexy znamená vypadat sexy.
  • Nesolte

    Vitana Grilovací koření bez soli, 19 Kč, koupíte v síti supermarketů
    Autor: archiv firem
    Alespoň v případě plavkové sezóny rozhodně neplatní název slavné pohádky - Sůl nad zlato. Faktem je, že zhruba týden před tím, než se chystáte odhalit do plavek, byste měla ze svého jídelníčku vyřadit sůl. A vaše tělo vám upřímně poděkuje, pokud v tomto režimu setrváte. Sůl má schopnost zadržovat vodu v těle, vy se cítíte nafouklejší a vypadáte oplácaněji. Jednoduché, že?

     

    Náš tip: Namísto solí dochuťte jídlo bylinkami, ať už čerstvými nebo sušenými. Vyzkoušejte také kořenící směsi Vitana, které nabízejí speciální řadu bez soli.

Autor: brig
Diskuse ke článku
.

Božské tělo