Pátek 29. března 2024
Dnes je Velký pátek / Taťána, zítra Arnošt
Oblačno 18°C

Nejkrásnější i nejstrašlivější outfity uplynulého týdne!

  • Komu to minulý týden slušelo a kdo propadl?
    25. března 2014 | 06:00

    Zimu vystřídalo jaro a slavné krásky zkrátily délky svých sukní. Podívejte se, jaké šaty oblékly minulý týden. Které z nich to slušelo a která naopak šlápla vedle?

  • Reese Witherspoon (38)

    Reese Witherspoon
    Autor: profimedia.cz
    Krásná představitelka Pravé blondýny, Reese Witherspoon se už pořádně "vyletnila" a vystrčila své štíhlé nožky. Svou kancelář v Beverly Hills minulý týden opouštěla v krémové áčkové sukni, výrazně růžovém topu a černém sáčku. My jsme se ovšem nejvíce zamilovaly do nádherných páskových střevíčků, na které je u nás ještě pořád zima.

     

  • Emma Stone (25)

    Emma Stone
    Autor: profimedia.cz
    Herečka Emma Stone a její partner v hereckém i osobním životě, Andy Garfield, fotili minulý týden v Sydney propagační snímky k filmu The Amazaing Spider-Man 2. Nevíme, zda si Emma vybrala neforemné námořnické šaty sama, nebo to v tom měl prsty někdo jiný, ale každopádně se to nepovedlo. Štíhlá herečka vypadá v prvorepublikově střižených šatech jako v pytli od brambor. Jediné, co chválíme, jsou kanárkově žluté lodičky.
  • Eva Longoria (39)

    Eva Longoria
    Autor: profimedia.cz
    Krásná "zoufalka" Eva Longoria se minulý týden pochlubila nejen novým účesem, ale také sněhobílými "pouzdrovkami", které dokonale kontrastovaly s její opálenou kůží. Na společenské akci pořádané kosmetickou firmou L´oreal byla zaručeně největší hvězdou.
  • Scarlett Johansson (29)

    Scarlett Johansson
    Autor: profimedia.cz
    Těhotná herečka Scarlett Johansson se na premiéře filmu Kapitán Amerika snažila skrývat rostoucí se bříško v bordó šatech balónového střihu. Nastávající mamince to moc slušelo, ale příště by mohla ubrat na dramatickém make-upu, který jí dělá starší.

  • Nina Dobrev (25)

    Nina Dobrev
    Autor: profimedia.cz
    Hvězda seriálu Upíří deníky, bulharská herečka Nina Dobrev, je krásná, mladá, talentovaná a úspěšná. Ale, když se obleče do temně modrých šatů prapodivné délky a do vlasů si připne mašli alá Šebestová, vypadá jako "holka od vedle". Naštěstí měly šaty originální výstřih ve tvaru kapky, který celý model zachraňoval a dodával mu šmrnc.

Diskuse ke článku
.