Čtvrtek 25. dubna 2024
Svátek slaví Marek, zítra Oto
Zataženo, déšť se sněhem 7°C

Nejkrásnější i nejstrašlivější outfity uplynulého týdne!

  • Podívejte se, jak to slušelo nebo neslušelo slavným kráskám.
    27. května 2014 | 06:00

    Minulý týden se ve světě slavných nesl opět v duchu honosných společenských akcí. Podívejte se, jaké šaty oblékly slavné ženy. Které z nich to slušelo a kdo naopak šlápl vedle?

  • Uma Thurman (44)

    Oblíbená americká herečka Uma Thurman se stala ozdobou Filmového festivalu v Cannes. Na premiéře filmu Clouds of Sils Maria se objevila v kanárkově žluté róbě Versace a navíc po boku slavného Johna Travolty a režiséra Quentina Tarantina. Všichni totiž společně slavili 20 let od natáčení kultovní filmu Pulp Fiction.

    Uma Thurman
    Autor: profimedia.cz
  • Alessandra Ambrosio (33)

    Kdekoliv se objeví brazilská topmodelka Alessandra Ambrosie, tam je za hvězdu. Ani na amfAr gala, jednom z nejvýznamnějších večerů z celého Filmového festivalu v Cannes, tomu nebylo jinak. Rafinovaná, sněhobílá róba od Roberta Cavalliho zvýšila v místnosti teplotu o několik stupňů. Alessandra totiž tentokrát vystavila na odiv své největší přednosti, dokonalá ňadra a štíhlé nohy.

    Alessandra Ambrosio
    Autor: profimedia.cz
  • Mel B (38)

    Zpěvačka a bývalá členka tehdy populární dívčí skupiny Spice Girls, Mel B, se na důležitý rozhovor s americkým magazínem oblékla do pastelově modré. Džínovou košili zkombinovala s pouzdrovou sukní a bílými lodičkami Laboutin. Outfit byl stylem i barvou v pořádku, ale velikost sukně příliš neodpovídala zpěvaččiným proporcím, a tak jí nakonec praskla.

    Mel B
    Autor: profimedia.cz
  • Drew Barrymore (39)

    Herečka Drew Barrymore se poprvé od porodu syna ukázala na veřejnosti. A to rovnou na filmové premiéře filmu Blended v Cannes. Měsíc po porodu neváhala a oblékla úzké, pudrově růžové šaty z dílny Tadashi Shoji, které odhalovaly větší bříško, které Drew ještě nestihla shodit. Přesto jí to slušelo, protože doslova září štěstím!

    Drew Barrymore
    Autor: profimedia.cz
  • Irina Shayk (28)

    Ruská modelka se zúčastnila premiéry filmu The Search a svůj outfit pojala velmi originálně. Vsadila na osvědčenou značku Versace a šaty s elegantní kapucí a zdobeným korzetem. Opravdu trefa do černého, nebo spíše do žlutého?

    Irina Shayk
    Autor: profimedia.cz

Diskuse ke článku
.