Čtvrtek 25. dubna 2024
Svátek slaví Marek, zítra Oto
Oblačno, déšť se sněhem 9°C

Trendy a krásná i v dešti: Top holinky, pláštěnky a deštníky!

28. května 2014 | 06:00

Šatičky, šortky a sandálky musíme tento týden vyměnit za nepromokavé kabáty, bundy a holinky. Ale nezoufejte, i v deštivém počasí můžete být krásná a stylová.

Občasných přeháněk, ale i ustavičných lijáků a bouřek se nezbavíme ani během léta, proto se vyplatí investovat do trendy kousků, ve kterých budete před deštěm v bezpečí. Ve stylovém pršiplášti a veselých holinkách klidně můžete vyrazit na romantickou procházku mezi kapkami deště, aniž byste si zničila účes a po zbytek dne sušila nacucané ponožky.

Asos.com, cca 900 Kč.
Autor: archiv firem

Žijeme přítomností

Obrovskou výhodou dnešní doby je, že za pláštěnku a holinky se už nemusíte stydět. Dřívější neforemné pršipláště se totiž proměnily v nepromokavé parky a projmuté bundičky a černé holinky s humpoláckou podrážkou dávnou vystřídaly veselé, odlehčené gumáky, ve kterých můžete bez problému vyrazit klidně i do města. A deštníky? Ty se staly nezbytným módním doplňkem.

Vítězí vzory

Letos rozhodně nešlápnete vedle, když si pořídíte nějaký stylový kousek do deště v pastelových nebo neonových barvách. Největším hitem jsou však vzory. Frčí květiny, pruhy, puntíky, geometrie a samozřejmě i nesmrtelné safari. Uvidíte, že sychravé dny budou ve veselém outfitu mnohem radostnější, než kdybyste se zahalila do černé. Možná se také stane, že se díky těmto stylovým kouskům budete z kapek deště dokonce radovat.

Inspiraci naleznete v naší fotogalerii!