Sobota 20. dubna 2024
Svátek slaví Marcela, zítra Alexandra
Oblačno, déšť 8°C

Nebojte se nakupovat boty na webu! Poradíme vám kde!

  • Nakupujte boty z pohodlí doma. Poradíme vám, které stránky jsou ty nej!
    15. května 2014 | 06:00

    Stačí pár kliknutí myší a vaše vysněné boty "přijedou" až k vám! Není to úžasné? Už žádné několikahodinové obcházení obchodů, ze kterého nás tak akorát bolí nohy a mnohdy ani na "ty pravé" nenarazíme. Poradíme vám, kde na internetu pořídíte ty nejkrásnější kousky!

  • www.botyk.cz

    Tohle je doslova ráj pro všechny milovnice bot. Najdete zde více než 400 modelů od nejrůznějších značek a ve všech cenových relacích. Objednávky jsou rychle realizovány, protože všechny nabízené produkty má firma na skladě. Navíc poskytuje možnost vrácení či výměny zboží bez udání důvodu, ale to platí ve všech internetových obchodech.

    V současné době pro vás tento internetový obchod připravil až 80% slevy na starší modely. Boty z nové kolekce můžete do 18. května pořídit s 15% slevou. Naše redaktorka Gábina si ani jednu ze super akcí rozhodně nenechá ujít!

    Nakupování bot na internetu.
    Autor: archiv firmy
  • cz.fasheebo.com

    Poměrně nový internetový obchod nabízí ženám téměř půl milionu módního zboží ze stovek zahraničních e-shopů. Samozřejmě nesmí chybět ani boty, kterých je tu opravdu nespočetně mnoho. Mě osobně nejvíce zaujaly originální kousky, které jsem v žádném kamenném obchodě nikdy neviděla. To znamená, že své nové botky hned první den neuvidíte na dalších třech ženách, které náhodně potkáte na ulici.

    Velkým plusem je jednoduchý vyhledávač, díky kterému během pár kliknutí  vyhledáte například všechny dostupné červené lodičky do 1000 Kč.

    Nakupování bot na internetu.
    Autor: archiv firmy
  • www.jadi.cz

    Oblíbený internetový obchod naší redaktorky Michaely odesílá objednávky do druhého pracovního dne, takže na své nové "lásky" nemusíte dlouho čekat. Další výhodou je, že zde můžete pořídit boty nejen sobě, ale taky svému partnerovi i dětem. Od dětských holinek po dámské lodičky tu najdete opravdu všechno.

    Nakupování bot na internetu.
    Autor: archiv firmy
  • cz.bfashion.com

    Nováček naší redakce, Marie, nám nedávno ukázala internetový obchod, na kterém pravidelně nakupuje boty i oblečení. Na stránkách na vás už teď čekají letní boty za skvělé předsezónní ceny, kterým se těžko odolává. Navíc při objednávkách nad 999 Kč vám zboží doručí zdarma až domů.

    Nakupování bot na internetu.
    Autor: archiv firmy
  • www.spartoo.cz

    Tato internetová stránka se zabývá prodejem značkového oblečení, kabelek a hlavně obuvi. Funguje již osm let a skvělé zkušenosti s ní má i naše šéfeditorka Markéta, které minulý týden učarovaly sandálky na klínu od Vagabond.

    Ze známých značek obuvi tady narazíte například na Adidas, Diesel, Melissa či Vans. Ceny jsou tu sice trošku vyšší, ale kvalita bot stojí za to!

    Nakupování bot na internetu.
    Autor: archiv firmy
  • www.skrz.cz

    Největší milovnice bot, redaktorky Lenka a Brigita, nedají dopustit na slevové portály. Téměř každý den hlídají, jestli se někde neobjeví jejich vysněné botičky za akční cenu. Nejlepším pomocníkem pro tento druh nakupování je web skrz.cz, na kterém najdete nabídky všech kvalitních slevových portálů. V sekci móda si pak můžete vybrat ze značek, které jsou právě v nabídce.

    Nakupování bot na internetu.
    Autor: archiv firmy

Diskuse ke článku
.