Sobota 20. dubna 2024
Svátek slaví Marcela, zítra Alexandra
Zataženo, déšť se sněhem 7°C

Tenisky 5x jinak: Ke kalhotám, šatům i sukni!

  • Dáváte přednost pohodlí? I v teniskách můžete být za dámu!
    6. června 2014 | 06:00

    Spousta žen už si zvykla na to, že pro krásu se musí trpět. Proto často, i přes obrovskou bolest, obouvají boty na několikacentimetrových podpatcích. Jasně, vysoké lodičky a titěrné šaty mají něco do sebe, ale vždyť i v pohodlných teniskách a vzdušném outfitu můžete být za hvězdu. A tenisky k sukni? Žádný problém!

  • Tylová sukně a tenisky

    Kombinovat zdánlivě nekombinovatelné je letos velkým hitem. Zkuste si obléknout volnější mikinu dohromady s dívčí tylovou sukní a obujte růžové tenisky. Když navíc přidáte jeden až dva výrazné doplňky v pop artovém stylu, máte vyhráno. Mix elegance a sportovní ležérnosti opravdu funguje.

    Dáváte přednost pohodlí? I v teniskách můžete být za dámu!
    Autor: streetstyle.allwomenstalk.com
  • Večerní oblečení a tenisky

    Herečka Kristen Stewart moc dobře ví, že na červený koberec patří rozhodně boty na podpatku. V záloze však měla třpytivé tenisky s krajkou, které oblékla na slavnostní after party. Nejen, že se cítila extrémně pohodlně, ale také byla super trendy a maximálně sladěná, protože tenisky se třpytily stejně jako její dechberoucí overal.

    Dáváte přednost pohodlí? I v teniskách můžete být za dámu!
    Autor: profimedia.cz
  • Sexy mini a tenisky

    Myslíte si, že k sexy mini šatům patří zákonitě boty na podpatku? Podívejte se opět na Kristen Stewart, která lodičky klidně vyměnila na barevné tenisky. Pokud se však nepyšníte extrémně hubenýma nožkama, vsaďte raději na tenisky na klínu. Ty opticky zúží a protáhnou vaše nohy, vám se bude pohodlně chodit a navíc nenásilně zaujmete okolí.

    Dáváte přednost pohodlí? I v teniskách můžete být za dámu!
    Autor: profimedia.cz
  • Bílý outfit a tenisky

    Pokud jste milovnicí bílé barvy, zkuste někdy ke svému sněhovému outfitu obout barevné tenisky, které tento chladný model dokonale oživí. Trefou do černého jsou tzv. slip on kecky, které jsou nazouvací a maji na nártu dvě gumičky, díky kterým do nich vklouznete raz, dva. Stejný typ tenisek zvolila i Lindsay Lohan, která vypadala jako lesní víla i bez vysokých podpatků.

    Dáváte přednost pohodlí? I v teniskách můžete být za dámu!
    Autor: profimedia.cz
  • Dvoubarevné kombinace a tenisky

    Potrpíte si na to, aby byl váš outfit dokonale sladěný? Pak vyzkoušejte například černobílou kombinaci, kterou znevšedníte neonově růžovými teniskami. Stejně tak se jednobarevné tenisky hodí k jakémukoliv jinému modelu, který je složen ze dvou barev.

    Dáváte přednost pohodlí? I v teniskách můžete být za dámu!
    Autor: thebestfashionblog.com

Klíčová slova:  móda, trendy, oblečení, tenisky, šaty, sukně
Diskuse ke článku
.