Úterý 23. dubna 2024
Svátek slaví Vojtěch, zítra Jiří
Zataženo, déšť 7°C

Žhavý hit letošního léta: Palmové potisky!

24. května 2014 | 06:00

Chcete být letos v létě maximálně trendy? Máme pro vás skvělý tip. Pořiďte si pár módních kousků s palmovými potisky, které dokonale evokují letní počasí. Poradíme vám, kde je pořídíte.

Tento trend si mnozí z vás možná pamatují již z dřívější doby. A jelikož se módní trendy cyklicky vrací, hlásí letos palmové potisky velký comeback. A proč jsou tak oblíbené? Především proto, že snad neexistuje vzor, který lépe vystihl letní atmosféru.

Topy s květy

Velmi často se palmové listy kombinují s tropickými květy a vytváří tak maximální letní efekt. Tuto kombinaci nejčastěji uvidíte na všemožně střižených topech i tenkých svetrech a mikinách.

Asos.com, cca 600 Kč.
Autor: archiv firem

Extravagance

Pro odvážnější přichází na módní scénu pestrobarevné palmové kalhoty různých střihů. Outfity složené z těchto originálních kousků působí nespoutaně a přirozeně bláznivě.

Rafinovanost

Nejste-li vyznavačem extravagance, pořiďte si jednoduše střižené šaty nebo tuniky s drobnými palmičkami, které jsou plné ženské rafinovanosti.

Doplňky

Palmové potisky vždy kombinujte s jednobarevnými doplňky, nejlépe v tónu, který se objevuje na oblečení. Outfit by měl být rozhodně ucelený a co nejvíce jednotný. K tropickým potiskům se nejvíce hodí slaměné kloboučky a brýle ve stejném barevném tónu.

Inspiraci naleznete v naší fotogalerii!