Čtvrtek 18. dubna 2024
Svátek slaví Valérie, zítra Rostislav
Oblačno, déšť 9°C

Trendy kabelky na jaro a léto: Ty už nedáte z ruky!

  • Jaký typ kabelek letos frčí?
    18. května 2014 | 06:00

    Ne nadarmo se říká, že žena a kabelka patří neodmyslitelně k sobě. V posledních letech jsme si zvykly na velké vaky, do kterých se dá nacpat od deodorantu po deštník opravdu vše. Letos tomu nebude jinak! Do hry se jen přidaly drobná psaníčka akorát do ruky a středně velké cross body kabelky.

  • Cross body s řetízkem

    Tento typ kabelky vám zaručí maximální pohodlí, jak během tanci na párty, tak při procházení se městem. Díky dlouhému řetízku ji totiž přehodíte přes rameno a ruce vám zůstanou volné. Jedinou nevýhodou je, že se do ní vejde opravdu jen to nejnutnější. Na denní nošení to tedy určitě není.

    Kabelky
    Autor: archiv firem

  • Trendy a praktická

    Pro praktické ženy, které se přesto řídí trendy, jsou ideální pevné, velké a nejlépe barevné kabelky. Tento žlutý kousek nás naprosto očaroval, protože splňuje všechny požadavky a jako bonus je ještě opravdu nevšední. Podobný typ by vám rozhodně neměl chybět.

    Kabelky
    Autor: archiv firem
  • Víkendovka

    Ležérní a praktickým kabelkám, tzv. víkendovkám, podlehne snad každá žena, která tráví soboty a neděli akčně. Na procházky a výlety na hrady a zámky je totiž úplně nejiideálnější. Vejde se do ní klidně i pláštěnka nebo náhradní boty a díky dlouhému popruhu ji přehodíte přes rameno, aby vám nepřekážela.

    Kabelky
    Autor: archiv firem
  • Akorát do ruky

    Drobná psaníčka akorát do ruky jsou posledních pár měsíců obrovským hitem. Nejvíce si je oblíbily slavné ženy, které je nosí na luxusní společenské akce k honosným róbám. Stejně tak se ale hodí k party šatům! Jen si dávejte pozor, abyste toho "drobečka" někde nezapomněla!

    Kabelky
    Autor: archiv firem

  • Indiánské léto

    Jak vyniknout z davu? Přece pořídit si kabelku s třásněmi! Tento bohémský styl se hodí téměř ke všemu, je super trendy a hlavně jen tak z módy rozhodně nevyjde!

    Kabelky
    Autor: archiv firem

Klíčová slova:  móda, trendy, kabelka, doplňky, jaro
Diskuse ke článku
.