Středa 24. dubna 2024
Svátek slaví Jiří, zítra Marek
Zataženo, déšť se sněhem 7°C

Večeře u prince Williama: Které ze slavných žen to nejvíce slušelo?

Slavné krásky na večeři u prince Williama.
14. května 2014 | 11:40

Princ William pořádal na hradě Windsor charitativní večeři na počest nemocnice The Royal Marsden. Na tříchodové menu pozval mnoho slavných osobností, především krásné herečky a modelky, které se na prince nemohly vynadívat. Co si oblékly na sebe a které to nejvíce slušelo?

Princ William pozval na charitativní večeři takové hvězdy jako herečku Cate Blanchett, modelku Kate Moss, módního návrháře Ralpha Laurena či skvělého herce Benedicta Cumberbatcha. Největší britská módní ikona současnosti, vévodkyně Kate, však chyběla. Rozhodla se, že večer stráví raději se svým synem Georgem a královské povinnosti nechala na Williamovi.

Které slavné krásce to nejvíce slušelo?


Mladistvý šmrnc

Slavné krásky na večeři u prince Williama.
Autor: profimedia.cz

Modelka Cara Delevingne (21), herečka Emma Watson (24) a herečka Lily James (25) byly nejmladšími návštěvnicemi hradu Windsor. Nejmladší Cara zvolila velmi podobný model jako její vzor Kate Moss a výrazné kouřové líčení. Vždy elegantní Emma oblékla bílou košili a šedou maxi sukni, obojí z dílny uznávaného návrháře Ralpha Laurena. Hvězda britského seriálu Downton Abbey, Lily, tentokrát vsadila na luxusní róbu posetou černými peříčky.

V jednoduchosti je krása

Slavné krásky na večeři u prince Williama.
Autor: profimedia.cz

Na charitativní večeři dorazily i herečky Margot Robbie (23) a Cate Blanchett (45), které zvolily šaty od stejného návrháře, a to Ralpha Laurena. Poslední z trojice, modelka Kate Moss (40) tentokrát vsadila na jednoduché černé šaty s rafinovaným rozparkem.

Milovnice volánů

Slavné krásky na večeři u prince Williama.
Autor: profimedia.cz

Herečka Helena Bonham Carter tentokrát umírnila svůj osobitý styl a stejně jako mnoho dalších zúčastněných dam oblékla šaty s volánovou sukní z dílny Ralpha Laurena. I modelka Jessica Michibata zvolila róbu s volánky, vsadila však na vášnivě rudou barvu. Čínská herečka Zhang Ziyi zase oblékla šedé šaty, které doplnila o luxusní boa.