Sobota 20. dubna 2024
Svátek slaví Marcela, zítra Alexandra
Oblačno, déšť 8°C

Vévodkyně Kate zářila na cestách: Tohle je 11 nejkrásnějších outfitů!

  • Vévodkyně Kate na Novém Zélandu doslova zářila. Jejímu manželovi se ale její outfity ne vždycky zamlouvaly.
    27. dubna 2014 | 06:00

    Jednou velkou non-stop módní přehlídkou v hlavní roli s vévodkyní z Cambridge, byla cesta po Austrálii a Novém Zélandu, kterou s manželem princem Williamem a osmi měsíčním synem Georgem nedávno absolvovala. Prozradíme vám, který z modelů si Kate dokonce sama navrhla! I to, z dílny kterých návrhářů pocházely další neméně krásné outfity.

  • Elegantní červený dvouřadý plášť

    William a Kate vzali malého prince George na první oficiální zahraniční cestu
    Autor: Profimedia.cz
    V nádherném rudém dvouřadém plášti od návrhářky Catherine Walker, kterou milovala i Williamova matka princezna Diana, vystoupila Kate s malým Georgem v náručí a manželem po boku z letadla ve Wellingtonu na Novém Zélandu. Na kráse jí neubralo ani to, že zde musela bojovat se silným větrem, takže odhalila víc, než se na manželku následníka trůnu sluší. A William se zlobil.

    Elegantní model doplnila kulatým kloboučkem od Giny Foster ve stejné barvě a minimalistickými černými semišovými lodičkami na jehlovém podpatku. Na prsa pak připnula nádhernou brož ve tvaru snítky kapradiny, která symbolizuje Nový Zéland. Tu jí zapůjčila sama královna Alžběta II, která já na podobné cestě měla už v roce 1954.

  • Jasné žluto-bílé šaty

    William prý o žlutých šatech své manželky Kate prohlásil, že v nich vypadá jako banán
    Autor: ČTK
    Zářivě žluté úzké šaty s bílými vsadkami, ve kterých Kate z letadla vystupovala v Sydney, už byly daleko cudnější. Přesto se ani jimi manželovi nezavděčila. Jak prozradila lidem před světoznámou místní operou, řekl jí William, že v nich vypadá jako banán.

    Výrazný model, který navrhla srbská módní návrhářka Roksanda Ilincic, jí pomohla vybrat dvorní stylistka Angela Kelly, která se vévodkyni stará o šatník. Pečlivě při tom dbala pokynů královny, které před cestou obdržela. Měla vévodkyni vybrat modely v jejím stylu, ale více konzervativní. Proto byly tentokrát k vidění spíše delší střihy, než je pro Kate obvyklé.

  • Jednoduché khaki šaty bez rukávů

    William dostal lovecký oštěp.
    Autor: Reuters, EPA, Isifa.com
    A z dílny návrhářky Roksandy Ilincic byly i prosté khaki šaty bez rukávů, které perfektně ladily s oblečením Williama. Šaty končily těsně nad koleny Kate. Pohodlný outfit byl vybrán pro příležitost návštěvy nejslavnějšího australského pískovcového monolitu Uluru nazývaného také Ayres Rock.
  • Šaty podle vlastního návrhu

    Dárek s nápisem "Divoké dítě na palubě" se Georgovi líbil, až tak, že ho chtěl sníst...
    Autor: ČTK
    Do sydneyské zoo Taronga Kate oblékla šaty, které si sama navrhla a ušil je krejčí královny Alžběty II. Mladá vévodkyně je už měla na zámořské cestě po Asii a Tichomoří, kde s Williamem byli v roce 2012.
  • Bílé šaty s modrými máky

    Kate kráčí po boku velitele letky Stephena Chappella.
    Autor: ČTK, Reuters
    Pro návštěvu letecké základny v australském Brisbane zvolila Kate bílé šaty značky L. K. Bennet s potiskem modrých vlčích máků, kterými symbolicky vzdala hold válečným veteránům, jejichž jsou symbolem. Jejich účinek podpořila i temně modrá barva, která se používá na vojenských uniformách. Slušivý model doplnila modrým psaníčkem Oroton Odeion.
  • Černé večerní s výšivkou

    Kate si na sebe vzala černé šaty s kapradinou na rameni, která je symbolem Nového Zélandu i ragbystů zvaných All Blacks.
    Autor: Profimedia
    Na slavnostní večeři ve Wellingtonu přišla vévodkyně v černých jednoduchých šatech, které dokonale zdůrazňovaly její štíhlý pas. Model návrhářky Jenny Peckham zdobil stříbrnou nití vyšitý motiv kapradiny na rameni.
  • Neformální vzdušné bílé šaty

    Vévodkyně Kate přemohlo mezi nemocnými dětmi dojetí
    Autor: Reuters
    Neformální vzdušné bílé šaty australské módní značky Zimmermann z letní kolekce podtrhly Katinu křehkost. Vyrazila v nich na pláž Manly. K nim si obula boty na vysokém klínku, které byly na pláž určitě pohodlnější, než ty na "jehlách".
  • Zavinovací s modro-bílým vzorem

    Kate s Williamem na jejich cestě po Austrálii.
    Autor: Reuters
    Pohodlné bavlněné zavinovací modro-bílé šaty s geometrickými vzory od návrhářky Diane von Furstenberg, Kate opět dopnila botami na klínku.
  • Elegantní červený kostýmek

    Kate v asi deseticentimetrových podpatcích se toho nebála a hrála jako o život.
    Autor: Profimedia
    V elegantním červeném kostýmku módní značky Luisa Spagnoli a v lodičkách na podpatku si Kate na Novém Zélandu zahrála kriket během propagačního zápasu pro nadcházející Mistrovství světa v kriketu v Christchurch.
  • Pastelově růžový outfit

    Kate se DJováním dost bavila
    Autor: ČTK, Reuters
    Nic lidského jí není cizí... To vévodkyně dokázala i v komunitním centru pro mládež v Adelaide, kde si úspěšně zahrála na dýdžejku. Pro tuto příležitost zvolila něžný peplum model v pastelově růžové barvě z dílny oblíbeného obchodního domu Alexander McQueen.

    Hluboký výstřih do V se jí ale nakonec vymstil, když v předklonu nabídla paparazziům pohled na svá ňadra. Snad jí tohle malé faux pas královna odpustí.

  • Bílé koktejlky s netradiční aplikací

    William s Kate se snažili, aby na nich smutek nebyl příliš znát.
    Autor: Profimedia
    Ve sněhově bílých koktejlkách od americké módní návrhářky Lela Rose se Kate s Williamem zúčastnili recepce pořádané hlavním guvernérem a jeho manželkou Lady Cosgrove v Canbeře v sídle vlády. Vévodkyně byla v tomhle ženskost podtrhujícím modelu, s vlasy staženými do elegantního drdolu, opravdu chic.

Diskuse ke článku
.