Pátek 26. dubna 2024
Svátek slaví Oto, zítra Jaroslav
Polojasno 14°C

Kate je opět těhotná? Porodí Williamovi vysněnou holčičku?

27. května 2014 | 09:30

Toto je zpráva, která v posledních dnech zaplavila britské bulvární magazíny a kterou údajně potvrdil jeden z blízkých, ovšem samozřejmě anonymních zdrojů, královského páru. Co je na tom pravdy?

Informace, že je Vévodkyně Kate podruhé těhotná se v britských magazínech objevila již v na konci března, když byli Kate a William na Novém Zélandu.

Princ William na tuto zprávu ovšem velmi rychle reagoval prohlášením, že kdyby byla jeho žena těhotná, je si celkem jistý, že by o tom něco věděl a všechna tato oznámení tak poměrně jednoznačně smetl ze stolu. "Jsem si jistý, že malý Gregore nás v současné době zaměstnává dostatečně," nechal se William slyšet pro britský Huffington Post.

Naznačuje snad tato póza, že je vévodkyně opravdu těhotná?
Autor: profimedia.cz
Jenomže teď se dohady o Kateině údajném těhotenství vyrojily znovu a přestože Buckinghamský palác zprávu oficiálně nepotvrdil, nespěchá ani s jejím vyvrácením. "Kate vždy toužila po holčičce a mluvila o tom tak často, že stejnou touhu vzbudila i ve Williamovi," prozradil britskému OK! Magazine zdroj z okolí mladých královských rodičů.

Pravdou také zůstává,že jak William, tak Kate vždy prohlašovali, že u jednoho dítěte rozhodně nezůstanou a už na Novém Zélandu William pronesl na adresu Kate, že bude možná muset za chvíli začít plést další miminkovskou šálu.

Navíc se podle britského magazínu Mirror bude královský pár velmi brzy stěhovat do Sandringhamského sídla, s celkem 10 ložnicemi, kde Kate strávila poslední měsíc úpravami a novou výbavou místností. Je možné, že by zařizovala nový dětský pokojíček?

Ve prospěch fám o těhotenství hraje také skutečnost, že Kate se v poslední době nezúčastnila některých zásadních státnických událostí, včetně charitativní večeře s Ralphem Laurenem. A i když oficiálně chtěla Kate jen strávit klidný večer s malým Georgem, britští bulvární novináři tvrdí, že tím pravým důvodem byla její opravdu silná těhotenská nevolnost. Stejná, jaká Vévodkyni trápila, když čekala prince George.

Co si o údajném těhotenství Kate Middleton myslíte vy? Hlasujte v naší anketě!

Myslíte si, že Kate čeká další královské dítě?
24,9%
75,1%
Děkujeme za Váš hlas!
148 hlasů
447 hlasů

Autor: brig