Sobota 20. dubna 2024
Svátek slaví Marcela, zítra Alexandra
Zataženo, déšť se sněhem 7°C

Blake Lively na newyorském týdnu módy opět zářila!

14. února 2014 | 13:12

Blake Lively je ikonou, která udává styl. Potvrdila to na přehlídce Michaela Korse, na newyorském týdnu módy, kam přišla v jeho modelu.

Outfit skládající se z úzkých tmavomodrých květovaných šatů s vysokým rozparkem a skvěle padnoucího saka s krátkým rukávem v barvě šatů, korunovala koženým páskem uvázaným přes sako.  Posadila se do první řady, s takovými ikonami jako je Anna Wintour nebo Michael Douglas.

Blake Lively
Autor: profimedia

Kolekce na sezónu podzim/zima 2014 slavila velký úspěch, i proto, že Kors patří mezi designéry, kteří nabízí nositelné a kvalitní oblečení za akceptovatelné ceny. Například kvalitní koženou kabelku můžete sehnat i za deseti tisíc, což je pro většinu z nás nepředstavitelná suma, ale v konkurenci podobných značek vyhrává. Na podzimní přehlídce předvedl jednoduché vzorované šaty, kvalitní košile zastrčené do jednoduchých sukní áčkového střihu a působivé detaily v podobě teplých kožešin.

Blake Lively znáte především jako Serenu van der Woodsenovou v populárním seriálu Gossip Girl, v Česku Super Drbna, živí se ale i modelingem. Vloni se stala tváří úspěšného parfému Gucci Premiere a v roce 2011 ji časopis AskMen zvolil nejkrásnější ženou planety. Se svým manželem, Ryanem Raynoldsem, tvoří nádherný herecký pár.

Více fotek Blake Lively a to nejlepší z kolekce Michaela Korse naleznete v galerii:

Autor: Kristýna Dolejšová