Středa 24. dubna 2024
Svátek slaví Jiří, zítra Marek
Zataženo, déšť se sněhem 7°C

Zimní bundy pro něj i pro ni: Zima nebude mít šanci!

Geographical Norway - luxus za zlomek ceny
18. ledna 2014 | 12:00
Prezentace klienta |

I když teploměr neukazuje teploty pod nulou, stále je třeba dbát na teplé oblečení. Pořiďte si stylové bundy nebo domácí tepláky a mikiny značky Geopgraphical Norway za skvělé povánoční ceny.

Pokud vy i váš partner patříte mezi fanoušky outdoorové nebo sportovní módy s nádechem elegance, značka Geographical Norway je pro vás zaručeně to pravé.

Jejich výrobky jsou vytvořeny podle nejnovějších trendů a vyrobeny z těch nejkvalitnějších materiálů zaručujících dlouhou životnost.

Dámská zimní bunda, Geographical Norway, italiedoskrine.cz, 1876 Kč.
Autor: italiedoskrine.cz

Pro ni

Dámská nepromokavá bunda s kapucí a kožíškem je v zimních měsících nepostradatelná. Díky fleecové podšívce vás nezaskočí ani teploty pod nulou. Vybrat si můžete hned ze tří barevných provedení - bílé, hnědé a černé.

Pro něj

I muži by měli být během zimního období styloví. Pokud váš partner nebojí výraznějších trendů, pořiďte mu lesklou bundu s kapucí a kožíškem. Opět si můžete vybrat hned z několika barev - tmavě modré, červené, cihlové, hnědé nebo černé.

Lesklá pánská bunda s kožíškem, Geographical Norway, italiedoskrine.cz, 1641 Kč.
Autor: italiedoskrine.cz

Na doma

V zimních měsících je důležité mít teplé oblečení i doma. Nedoporučuje se chodit bos, ani nosit pohodlné kraťasy. Investujte raději do kvalitních tepláků s kapsami, které vám vydrží několik sezón. Můžete je navíc využít i na své oblíbené hodiny aerobiku nebo do posilovny.

Trendy kousky ze zimní kolekce může koupit za skvělé ceny přímo ZDE.