Čtvrtek 18. dubna 2024
Svátek slaví Valérie, zítra Rostislav
Oblačno, déšť 9°C

Hvězdná inspirace: Buďte jako božská Marilyn Monroe!

3. září 2013 | 06:00

Sexsymbol 50. let Marilyn Monroe inspirovala v oblasti módy a krásy miliony žen po celém světě. Po více než 50 letech od své smrti je stále slavná a veřejnost se o ní velmi zajímá. V současné době probíhá výstava oblečení a fotografii božské Marilyn na Pražském hradě. Vstupenky a mnoho dalších velmi cenných výher můžete získat v naší soutěži Staňte se hvězdou s Marilyn.

Pokud patříte mezi obdivovatelky legendární Marilyn, připravili jsme právě pro vás speciální soutěž.

Stačí správně odpovědět na otázku a můžete vyhrát lístky na výstavu Marilyn, katalogy, šátky, parfémy a peněženky od značky Ferragamo, účast na závěrečném večírku, na který vás odveze limuzína, vouchery v hodnotě 7 tisíc, a nebo prémiovou výhru boty, které nosila Marilyn, za 14 900 Kč.

Podrobnosti o soutěži naleznete zde!

Svůdně rudá

...
Autor: profimedia.cz, archiv firem
Alabastrová pleť, platinové vlny a rudé rty = božská Marilyn Monroe. Vždy dokonale upravená, elegantní a rafinovaně sexy. Rudé šaty s odhalenými rameny a vlečkou jsou přece jen záležitostí dřívějších let. Ale rudá barva je stále stejně ohnivá a vášnivá i dnes. Vsaďte na ni! Masivní třpytivé šperky dodávají šatům vznešenou jiskru. Klobouk a stříbrné lodičky jsou poslední tečkou, která outfit vystřeluje do modních výšin.

Větrné šaty

Marilyn Monroe je legendou v oblasti filmu, módy i krásy.
Autor: profimedia.cz, archiv firem
Když se řekne "Marilyn Monroe" většina z nás si vybaví sněhové šaty poodhlaující nohy. V dnešní době si můžete dovolit délku šatů zkrátit, protože mini mají zelenou. Bílé lodičky jsou téměř povinností. A pokud si s módou ráda hrajete, pořiďte si lodičky se zmrzlinou. Úlet? Možná, ale pobaví a připoutá pozornost. Krémové šperky vytvoří z obyčejných šatů téměř společenskou róbu a retro kabátek na ně padne jako ulitý. Nezapomeňte orámovat oči tekutými linkami a své drápky přetřít třpytivým lakem.

Někdo to rád rozverné

...
Autor: profimedia.cz, archiv firem
Marilyn měla opravdu vytříbený styl, který tehdy uchvátil i amerického prezidenta Kennedyho. Na výstavě na Pražském hradě si můžete například prohlédnout tyto třešňové šaty, které MM nosila s elegantními lodičkami. Pořiďte si podobně rozverné šaty třeba s puntíky nebo s květinami. Lodičky nejsou povinností, můžete si vyšlápnout i v pohodlných mokasínech. Hlavně nezapoměňte na šperky! Stačí brož, náhrdelník nebo třeba romantická čelenka s rozkvetlou květinou.

Jednotlivé produkty a jejich ceny naleznete v galerii.