Čtvrtek 28. března 2024
Svátek slaví Soňa, zítra je Velký pátek / Taťána
Oblačno, déšť 14°C

Módní kousky, které zaručeně zvýrazní vaše opálení!

30. srpna 2013 | 10:00

Prázdniny i léto jsou u konce. Ale s opálením, které jste si pořídila během slunných dnů, se ještě loučit nemusíte. Stačí obléknout módní kousky, které podtrhnou a zvýrazní vaší čokoládovou pleť.

Bronzující tvářenka a růž v jednom, 585 Kč krasa.cz
Autor: Archiv firem
Kouzelné triky

Ať už chcete předvést své opálení v práci nebo v baru, pomůže vám kromě trendy oblečení i zázračná kosmetika. Stačí nabarvit drápky neonovým lakem a opálených rukou si všimne každý na míle daleko. Opálený obličej zdůrazníte pomocí hnědých a růžových stínů. Mezi další kosmetické triky patří bronzové pudry na tvář i na tělo. Pokud se nebojíte výraznějšího líčení, můžete natřít rty rudou nebo růžovou rtěnkou

Karkulčiny šaty, Topshop, cca 1500 Kč.
Autor: archiv firem

Buďte jedovatá

Bronzové pleti nejvíce prospívají neonové barvy, které nejen přilákají spoustu zvídavých pohledů, ale také upozorní na poctivé smažení na sluníčku. Vedle jedových barev je další letní favoritkou barva bílá. Hlavně se kvůli přicházejícímu podzimu neschovávejte do ponurých barev. V těch budete za bledulku i po poctivém dvouměsíčním slunění.

Třpytivé naušnice, Mohito
Autor: Archiv firem
Třpytivé mámení

Pokud se necítíte na neonové barvy a s kosmetikou si příliš nerozumíte, nezoufejte. Každá žena je tak trochu straka a třpytivé náušnice, skoro podobné těm diamantovým, budou k vyčesanému drdolu vypadat senzačně. Pohrajte si! Zkuste perlové náramky, třpytivé pásky, nebo velké, zlaté a stříbrné prsteny.

Bleděmodrá kabelka přes rameno, Mohito
Autor: Archiv firem

Pravidlo tří

Hlavně ne za každou cenu! Pokud se totiž nalíčíte zlatými perlami a tělo zahalíte do zlatého poprašku, nalakujete nehty na křiklavě žlutou, rty zbarvíte do "barbínovsky" růžové, bude výsledek poněkud rozpačitý. Naše oblíbená kombinace je modré námořnické psaníčko s neonovým lakem. Na barvě zas až tak nezáleží, ale držte se svého citu.

Jak nepřestřelit: Když budete kombinovat tři barvy, jedna z nich by vždy měla být rozhodně bílá, nebo černá.

Autor: Eva Dvořáková, Andrea Zelníčková