Čtvrtek 25. dubna 2024
Svátek slaví Marek, zítra Oto
Zataženo, déšť se sněhem 7°C

Trendy kalhoty ke kotníkům: I vy si je můžete dovolit!

19. dubna 2013 | 07:00

Ne, opravdu nejsou jen pro modelky. Kalhoty, které končí u kotníků, sluší i menším ženám nebo těm se širšími boky. Důležité je najít střih, který vám sedne, a celý outfit dobře zkombinovat.

Je sice pravda, že kalhoty ke kotníkům opticky zkracují nohy, ale ani pro majitelky drobné postavy nejsou tabu. Zeptejte se Carrie Bradshaw! Stačí se držet jednoduchého pravidla: čím menší vzrůst, tím vyšší podpatky.

Další dobrá zpráva? Kalhoty ve zkrácené délce si nerozumí pouze se štíhlou figurou. Pokud máte ženské křivky, vyhněte se však střihům, které jsou širší v oblasti boků a stehen. Rozhodně vynechte ty se sníženým sedem.

Velmi úzká verze naopak sedne téměř všem, ovšem silnější nebo svalnatá lýtka si budou rozumět spíš s cigaretovým střihem než se skinny kalhotami.

Pátek v práci

Oslavte příchod víkendu v kombinaci elegantních střihů a tropických barev. Lodičky patří ke kalhotám à la velká voda jako dortík k odpolední kávě! Celý outfit pak můžete odlehčit "džískou" a vtipným šperkem.

...
Autor: archivy firem

Garden party

Seberte odvahu a vyražte na večírek v kombinaci nepřehlédnutelných vzorovaných kalhot a sandálků na vysokém podpatku. Když navíc do kalhot zastrčíte tílko, garantujeme vám, že vaše nohy spíš prodlouží, než zkrátí.

...
Autor: archivy firem

Odpoledne v parku

Zahrajte si na rock'n'rollovou divu z konce 50. let! Záměrně odrbané džíny ohrňte nad kotníky, přidejte roztomilý top a doplňky v pánském stylu. Pozor - zkrácené kalhoty spolu s nízkými polobotkami budou slušet spíš dlouhonožkám.

...
Autor: archivy firem

Autor: Marie Barvínková