Pátek 19. dubna 2024
Svátek slaví Rostislav, zítra Marcela
Oblačno, déšť 8°C

Buďte sladká! Oblečte se do barev zmrzliny

17. dubna 2013 | 06:00

Zapomeňte na černou - jaro přeje zářivým barvám. Outfity inspirované barvami poctivé ovocné zmrzliny (šmoulovou jsme tentokrát vynechali) vám zaručeně vylepší i všední dny. A nejlepší doplněk? Kornoutek v ruce!

Monochromatický vzhled patří letos mezi nejžhavější trendy. Je na vás celý outfit v jedné barvě přece jen trochu moc? Hrajte si s různými odstíny.

Pudrová je nová černá a hodí se ke všemu. Svěží ovocné tóny ale můžete doplnit i dalšími neutrálními barvami: béžovou, hnědou a samozřejmě bílou.

Vsaďte na kontrasty, ty nevyjdou z módy nikdy. Kombinujte mat a lesk, kůži a hedvábí, rock a glamour nebo ženské a pánské střihy.

Klasická jahodová

Taky se jí nemůžete nabažit? Zkuste míchanou: mix ostrého a jemného odstínu jedné barvy je ideální pro milovnice retra. Za vzor si můžete vzít třeba Sandy z Pomády.

...
Autor: archivy firem

Drzá citrónová

Je nenucená, a přesto vás dostane do středu pozornosti. Barevný blok rozbijte hrou se vzory. Pruhy, výšivky, geometrické tvary? Všechno se počítá.

...
Autor: archivy firem

Něžná meruňková

Tenhle odstín je jednoznačně v kurzu a sluší úplně všem. V maxisukni, roztomilé halence a trendy botách do špičky můžete z práce vyrazit rovnou na drink s kamarádkou.

...
Autor: archivy firem

Autor: Marie Barvínková