Sobota 20. dubna 2024
Svátek slaví Marcela, zítra Alexandra
Zataženo, déšť se sněhem 7°C

Zlatá je barva slunce. Oslňte v ní i vy!

25. dubna 2013 | 14:20

Nejlépe vypadá na opálené kůži, to ale není pravidlem. Zlatá je vnímána jako barva hvězd, slunce a moci. Chcete zazářit? Máme po vás výběr z bot, doplňků i oblečení, kterému prostě neodoláte.

Zlatá barva se nesnese s moc velkou škálou jiných odstínů. Nejlépe si rozumí s černou a bílou.

DOPLŇKY

Pokud nemáte odvahu obléknout úzké zlaté kalhoty, ale přesto byste ráda něco trochu výstřednějšího, doplňte svůj, maximálně dvoubarevný outfit, jemnými zlatými doplňky.

Dovoleny jsou všechny. Od náramků, které upoutají pozornost především, když na sobě budete mít dlouhé maxišaty, po vtipné, pozlacené brože.

Zlatá
Autor: Archiv firem

BOTY

Odvážnějším z nás udělají jistě radost výstřední zlaté boty. Ať už jde o polobotky, sandálky, nebo obuv na podpatku, na své si zkrátka přijde každý. Vysoké lodičky nejsou úplně na denní nošení, ale na koktejl budou ideální. Sandálky k moři, nebo jen tak na piknik a polobotky? Ty se hodí na každou příležitost.

Zlatá
Autor: Archiv firem

OBLEČENÍ

A konečně je tu šance pro ty nejodvážnější! Ať už to má být tričko, šaty, nebo zlatem tkaná košile, fantazii se meze nekladou. Ale opatrně! Tuto barvu musíte dávkovat a tlumit, protože i zde platí, že čeho je moc, toho je až příliš.

Zlatá je s přibývajícím sluncem hodně v kurzu
Autor: Archiv firem

Autor: Eva Dvořáková