Pátek 29. března 2024
Dnes je Velký pátek / Taťána, zítra Arnošt
Oblačno 18°C

Lekce stylu: V hlavní roli trendy svetr!

7. března 2013 | 07:00

Přemýšlíte, v čem přivítat první teplé dny? S pohodlným svetrem v neutrálním odstínu rozhodně nešlápnete vedle. Letos by vám neměl chybět světlý kousek se zajímavým žebrováním nebo záměrně rozpáraným detailem. S čím ho kombinovat?

Pravidla neexistují: jarní svetřík v krémové barvě využijete vždy a všude. Přidejte lesklou sukni jako moderátorka Alexa Chung, bílé kalhoty jako Mollie King z dívčí skupiny The Saturdays nebo prostě pohodlné džíny a tenisky.

Pak už je jen na vás, jestli vyrazíte na kávu, na večírek anebo na první jarní výlet.

Takhle budeme letos své pletené favority nosit my:

Jako z cukrárny

Inspirujte se barvami makronek a pastelovým trendem. Hlavní ingredience? Něžná barevná paleta, hravé doplňky, špetka retra a pár lžiček cukru.

...
Autor: archivy firem

Na výlet i na festival

Dobře, na džínové minišortky je ještě trochu brzo, ale my už se nemůžeme dočkat léta! Batůžek, slamák a barevné tenisky plánujeme letos nosit do přírody i do města.

...
Autor: archivy firem

V hvězdném stylu

Nic pro stydlivky - díky lesklé pouzdrové sukni a pruhovaným lodičkám vás nikdo nepřehlédne. Formální look vám pomůže "shodit" právě ležérní svetr. Rudou rtěnku ale nevynechejte!

...
Autor: archivy firem

Monochromaticky

...ale ne tak docela. Letošní trendy přejí outfitům v jedné barvě, my jsme si ovšem neodpustili jemnou rebelii v podobě vínové kabelky a vzorovaných ponožek.

...
Autor: archivy firem

Autor: Marie Barvínková