Pátek 26. dubna 2024
Svátek slaví Oto, zítra Jaroslav
Polojasno 14°C

Stylová za každé situace? Pořiďte si kalhoty se vzorem!

6. února 2013 | 07:00

Kalhoty s méně či více divokými vzory potkáváme poslední dobou na každém kroku. Na přehlídkách, na červeném koberci, v obchodech i v ulicích. Už máte ty svoje?

Vzorované kalhoty se můžou lehce stát tím kouskem, který si s nadšením pořídíte, ale nakonec zůstane ležet na dně vašeho šatníku. Kombinovat je totiž není snadné. Ale je to možné!

Na co myslet při nákupu?

1. Představte si skříň. Totiž tu svou. Jaké barvy a vzory v ní převažují? Jestli máte spíš neutrální kousky, zkuste třeba leopardí potisk nebo ultramoderního hada. Jestli jste milovnice barev, nebojte se ani výraznějších motivů: co třeba velké květy?

2. Volte správný střih. Snížený sed je trendy, ale bude sedět spíš dlouhonožkám. Užší kalhoty s délkou ke kotníkům můžou slušet i menší postavě, základem jsou ale podpatky až do nebe!

3. Myslete černobíle. Jestli si nejste jistí, jak je zkombinovat, kalhoty s černobílým motivem budou ideální. Outfit, který na nich postavíte, prostě nemůže nefungovat. Podívejte se, jak inspirovaly nás...

Holka z New Yorku

Něco mezi Rihannou, Alex z filmu Flashdance a královnou diskotéky. Ingredience? Obyčejné tílko, lesklé sáčko, obří náušnice a boty, ve kterých se dá protančit noc.

...
Autor: archivy firem

Cukrový panáček

Trochu rošťák a trochu panenka budete v kombinaci ležérních kalhot, polobotek a límečku. Samozřejmě jen s růžovými prvky a perlami.

...
Autor: archivy firem

Městská džungle

Zahrajte si na vzácnou orchidej! Kombinace dvou různých vzorů nemusí být tabu, stačí se držet jednoduchého barevného spektra.

...
Autor: archivy firem

Autor: Marie Barvínková