Úterý 23. dubna 2024
Svátek slaví Vojtěch, zítra Jiří
Zataženo, déšť 7°C

Chcete vosí pas? Našli jsme šaty, které vám ho zařídí!

19. března 2013 | 11:00

Být ženská a sexy ještě nikdy nebylo tak snadné. Trendy totiž přejí siluetě přesýpacích hodin a ultraštíhlému pasu. Že ho nemáte? Nezoufejte! Jarní sezóna s sebou přináší šaty, které vám ho dokáží vyčarovat.

Optické triky, které si pro nás návrháři i módní firmy připravili, umí zázraky. Možností, jak si vykouzlit vosí pas, je letos dokonce několik. Která je vhodná právě pro vás?

1. Prostřihy v pase. Tenhle hit módních přehlídek je zajímavý a rafinovaný, ale pozor: hodí se spíš pro štíhlou chlapeckou postavu.

2. Aplikace. Místo šatů s prostřihy můžete sáhnout po těch, které mají v pase zajímavý detail nebo aplikaci. Perfektní pro ženské křivky!

3. Padesátá léta. Uzounký vršek a kolová sukně v retro stylu padne nejlépe těm, kdo mají útlý hrudník a širší boky.

Jak je nosit?

Sexy v práci

Pokud to váš firemní dress code i figura dovolí, troufněte si na rudé šaty se skromnými prostřihy. Abyste v kanceláři nezpůsobili rozruch, vyvažte sexy střih elegantním sáčkem.

...
Autor: archivy firem

Ve stylu Audrey

Inspirujte se nádhernou Audrey Hepburn a postavu si vytvarujte v hravých "padesátkových" šatech. Stejně jako ona je můžete doplnit rukavičkami, balerínkami a retro slunečními brýlemi.

...
Autor: archivy firem

Labutí jezero

Jste romantička? Pak vás možná budou bavit tyrkysové pouzdrové šaty s originálními sklady, které vám opticky zúží pas a zdůrazní boky. Kombinujte s pohádkovými doplňky...

...
Autor: archivy firem

Punk žije

Máte-li štíhlou postavu, nemusíte se bát ani odvážnějších prostřihů. My jsme se inspirovali svůdným outfitem herečky Kate Hudson, přidali jsme ovšem rockové doplňky. A party může začít!

...
Autor: archivy firem

Autor: Marie Barvínková