Čtvrtek 28. března 2024
Svátek slaví Soňa, zítra je Velký pátek / Taťána
Oblačno, déšť 14°C

Nejen pro panenky: Zamilujte se do růžové!

4. března 2013 | 07:00

Chcete si při pondělku zvednout náladu? Oslaďte si život i šatník zářivě růžovou barvou. Dříve byla vyhrazená jen malým holčičkám a panence Barbie, dnes je ale "hot pink" žhavější než kdy dřív!

Ať už si o ní myslíte cokoli, je jasné, že tahle královna neonových barev se právě vrací na výsluní. Dokáže vám osladit den, dodat vašemu outfitu kapku nadhledu nebo vás přenést do úplně jiné doby.

Pusťte si ABBU, namíchejte jahodové daiquiri a inspirujte se našimi retro outfity. Je na vás toho kýče trochu moc? Tak si aspoň přetřete rty fuchsiovou rtěnkou - nebo se zkuste na svět podívat přes růžové brýle.

50. léta

Stepfordská panička

Romantické šaty, boty s mašličkou a roztomilý slamák vás přenesou do atmosféry amerického předměstí. Nebo do filmu s Audrey Hepburn. Ideální na piknik!

...
Autor: archivy firem

60. léta

Podnikavá dívka

Zjemnit zářivě růžovou je snadné: přidejte pastely a matný kov. Budete ženská a sofistikovaná jako Renée Zellweger v retro filmu Kašlu na lásku.

...
Autor: archivy firem

70. léta

Sexy bohémka

Nemůžete se dočkat letních festivalů? Nalaďte se na ně už teď pomocí nepřehlédnutelných maxišatů a bot na platformě. Pro chladnější dny přidejte kožený křivák.

...
Autor: archivy firem

80. léta

Městská holka

V tomhle zábavném mixu můžete vyrazit na procházku, na longboard i na hodinu tance. Neposlušné tenisky jsou skvělý základ pro ležérní osmdesátkový look.

...
Autor: archivy firem

Autor: Marie Barvínková