Čtvrtek 25. dubna 2024
Svátek slaví Marek, zítra Oto
Oblačno, déšť se sněhem 9°C

Sexy zlatá 3x jinak: Do práce, na party i na volný čas!

6. ledna 2013 | 05:00

Zlaté barvy se přece vůbec nemusíte bát! Dávno je tomu od dob Golden Kids, a tento zářný trend je škoda vídat jen na přehlídkových molech. nebojte se obléct do zlatého kabátku! Poradíme vám, jak se stylově "pozlatíte"!

Zlaté barvy se není třeba vůbec bát! Nejlepší ale je, aby se kombinovala s barvou černou, která její živočišnost účinně, ale ne úplně, tlumí. Černo-zlatý model působí luxusně a decentně zároveň.

Líbí se vám tato hvězdná kombinace, ale nevíte, jak tyto dva barevné protipóly kombinovat? Připravily jsme pro vás pár inspirací. Určitě máte z čeho vybírat.

DO PRÁCE
spoje
Autor: Archiv firem

Pouzdrová sexy sukně se zlatými nášivkami se skvěle snese s na první pohled obyčejnou černou košilí, která ovšem překvapí zajímavým límečkem. Košili zastrčte pod sukni, do přes rameno zajímavou kabelku a jako šperk zvolte například zlaté, lehce extravagantní náušnice.

NA PARTY
spoje
Autor: Archiv firem

Luxusní pouzdrové šaty s kovanými košíčky budou vypoadat báječně s koženými vyššími keckami! Na ruku cinkavé náramky a jako doplněk stylové psaníčko. Váháte? Není proč. Tento outfit snoubí sexy a punkový styl v jednom!

ZLATÁ JE LUXUSNÍ
spoje
Autor: Archiv firem

Tato barva skrývá mnohé a ještě lepší perličky! Pokud si chcete pořídit zlatý kousek i do svého šatníku, vybrali jsme pro vás pár doopravdy skvělých kousků! Co třeba Zlaté tenisky, hodinky, náhrdelník s jelínkem, nebo prsten? Pokud si netroufáte na nic výrazného, zkuste alespoň zlatavý lak, nebo náhrdelník s trojúhelníky.

Náš tip: Koktejlky s flitry by dnes určitě milovala módní ikona Marilyn Monroe! S výrazně nalíčenými rty, nebo sexy černými linkami. Zlatá zkrátka nesmí chybět v šatníku žádně sexy ženy.

ROCKOVÁ HVĚZDA

Jako rocková star můžete vypadat téměř okamžitě! Inspirujte se tímto outfitem:

spoje
Autor: Archiv firem

Autor: Eva Dvořáková