Sobota 20. dubna 2024
Svátek slaví Marcela, zítra Alexandra
Oblačno, déšť 8°C

Módní injekce do vašeho šatníku: Barevné kabelky!

10. ledna 2013 | 12:00

Nic váš šatník neoživí víc, jak krásně barevná, výrazná kabelka. Je úplně jedno, jestli bude zelená, žlutá, růžová, nebo oranžová. Stylové jsou všechny!

Pokud milujete černou a jste zarytou odpůrkyní veselých barev, je to škoda. Na lidi totiž působí tmavá barva odmítavě a negativně.

Jestliže vám hravé odstíny nevadí, zkuste do své "temné komnaty" vnést alespoň trochu života. K tomu vám dokonale postačí jediná věc: Kabelka!

Pokud chcete zazářit, ať už na rande, ve škole, nebo v práci, rozhodně si vyberte doplněk veselé, a aktuálně velmi módní barvy.

Máte ráda růžovou, ale nikdy byste si ji na sebe neoblékla? Myslíte, že by vás rozšiřovala, nebo že jste na ni moc stará? Všechny vaše starosti i strasti vyřeší jeden jediný doplněk.

Na trhu jsou kabelky všech barev i velikostí. Stačí si vybrat tu "svou"!
Autor: Archiv firem

A kam pro ni vyrazit? Variant je hned několik. Buďto na ni narazíte v buticích a nákupních centrech, nebo volte zahraniční weby, které (mnohokrát i zdarma), zasílají do Čech!

Takhle se ladí! Už chybí jen růžová kabelka
Autor: Crocs
Neváhejte a buďte stylová. Nejnovější zprávy od světových návrhářů znějí jasně: Letos poletí výrazné a veselé barvy. A pokud si na ně netroufáte v šatníku, dopřejte tuto módní injekci alespoň vašim doplňkům!

Jak ladit?

Pokud bude kabelka hlavním barevným prvkem vašeho outfitu, pak je na vás, jestli ji sladíte s botami, stejně nalakovanými nehty, nebo ji necháte vyniknout a zvolíte oblečení například v černé, šedé, nebo béžové barvě.

Pokud jste z těch odvážnějších, oblékněte k růžové kabelce například bílé tílko, béžové kalhoty, modré sako a modré baleríny.

Když okolo krku obmotáte neonově žlutý šátek, budete vypadat báječně!

Autor: Eva Dvořáková
Další články z kategorie

Móda z přehlídky Tatiany Kovaříkové: Vondráčková v trendech, Peroutka jako Harry Styles i mladistvá Duchková

Móda z přehlídky Tatiany Kovaříkové: Vondráčková v trendech, Peroutka jako Harry Styles i mladistvá Duchková

Přední česká návrhářka Tatiana Kovaříková představila svoji novou kolekci. Přehlídku v pražském Žofín Restaurant by STONES si nenechala ujít řada celebrit. … celý článek

Victoria Beckham slaví 50: Tyhle módní triky zaručují styl i centimetry navíc!

Victoria Beckham slaví 50: Tyhle módní triky zaručují styl i centimetry navíc!

Ač tomu tak nebylo vždy, Victoria Beckham si vydobyla titul královny stylu. Z Posh Spice neukotvené v módě se stala uznávaná módní persona a designérka … celý článek

Sorry, džíny! Denimové sukně jsou letošním megahitem. S čím vyniknou?

Sorry, džíny! Denimové sukně jsou letošním megahitem. S čím vyniknou?

Denim je na módním poli stálicí, avšak každoročně, především s nástupem jarní sezony, nabízí nejrůznější inovace svého stylu. Zejména letos přináší … celý článek