Čtvrtek 28. března 2024
Svátek slaví Soňa, zítra je Velký pátek / Taťána
Oblačno, déšť 14°C

Vánoce se blíží: Luxusní peněženky Guess, Valentino a další!

22. listopadu 2012 | 10:00
Prezentace klienta |

Mnoho z nás už začalo nakupovat vánoční dárky! Nic vás ale nenapadá? Poradíme vám. Zkuste celou svou rodinu obdarovat luxusními peněženkami. Speciální akci najdete na e-shopu www.italiedoskrine.cz!

Stylové a velmi žádané značky jako jsou Guess, Benetton, Fornarina, Valentino, Hugo Boss, Calvin Klein a další! To a mnohem více najdete ve skvělé nabídce e-shopu italiedoskrine.cz! Jedině zde totiž najdete značkové zboží za neznačkové ceny.

Dámské peněženky od značek jako je Sisley, Benetton, Fornarina či pánské peněženky Hugo Boss, Levis, Diesel či peněženky pánské Calvin Klein. Peněženky patří mezi vyhledávané módní doplňky! Už dávno nenosíme stále dokola jednu a tu samou peněženku! Máme totiž radost, kdy i naše doplňky vypadají skvěle!

Luxusní značky: Valentino, Guess, Hugo Boss, Calvin Klein a další!
peněžěnky
Autor: Archiv firmy italiedoskrine.cz

Dnes jak dámy tak pánové peněženky často mění. A to hlavně kvůli tomu, že nosíme stále více vizitek, kreditek, a skoro všechny účtenky dáváme raději do peněženky. Říká se, že značková peněženka hodně napoví o vašem společenském postavení a zároveň o citu pro aktuální módu. Neváhejte a navštivte super e-shop italiedoskrine.cz!

peněžěnky
Autor: Archiv firmy italiedoskrine.cz

Stále se ale bojíte nakupovat přes internet? Nemáte proč! Pokud vám nějaké zboží nebude sedět, Po vyzkoušení zjistíte, že vámi objednaná velikost nesedí, nic se neděje! Zásilku stačí vrátit zpátky na adresu e-shopu a přiložit požadavek na výměnu či vrácení zboží.

Jakmile vrácené zboží dorazí, e-shop italiedoskrine.cz vás bude zpětně kontaktovat s domluvou na výměně nebo vrácení peněz. Tak na co ještě čekáte? Vyražte nakupovat pohodlně a třeba i z gauče na italiedoskrine.cz!