Sobota 20. dubna 2024
Svátek slaví Marcela, zítra Alexandra
Oblačno, déšť 8°C

Miláček všech žen? Krásná kabelka!

19. listopadu 2012 | 14:00
Prezentace klienta |

Nosíme v ní svoje tajemství, tajná přání ukrytá v diářních a zápisnících, naše sny i touhy. Můžeme jich mít několik najednou, střídat je jako ponožky a nikdo neřekne jedno křivé slovo. Naše milované kabelky.

Láska, vášeň, touha, posedlost... Mnoho žen by udělalo všechno pro to, jen aby mohly mít svou vytouženou kabelku. Kolikrát i muži jdou stranou!

Neustále nadáváme, že v ní nic nemůžeme najít, naše milované polovičky obrací oči v sloup se slovy: "Nojo, když ty musíš vždycky tahat tak velkou kabelu, to nechápu!" Stejně se ale bez nich neobejdeme...

"Na co chlapa, když můžu mít dvacet značkových tašek? To mě uspokojí stokrát víc," říká moje kamarádka Monika. Je jí sedmadvacet let, vlastní svatební salon a vůbec se nestydí za to, že je závislá na nakupování.

"Kabelek mám... Zhruba sto. Mám v baráku u rodičů jednu místnost, která je vyhrazená jen pro ně." Nutno dodat, že Monika neměla nikdy vztah delší jak půl roku, jelikož si všichni její partneři velmi brzy uvědomili, že daleko víc jak na nich, jí záleží na její skříni.

Vyberte si krásnou a praktickou kabelku!

Ale to je extrémní případ. My ženy, které kabelky milujeme v podstatě "zdravě", za ně nemusíme utrácet tisíce. V dnešní době už ani nemusíme "trajdat" po obchodech. Stačí pohodlně zasednout za pracovní stůl (klidně tajně v práci), a vybírat si.

Největší výběr v ČR - na Italiedoskrine.cz

Kabelky jsou nejoblíbenějším a nejpraktičtějším doplňkem pro každou ženu. Sháníte-li kvalitní kožené kabelky do společnosti či práce, nebo klasické kabelky přes rameno, pak navštivte italiidoskrine.cz!

Najdete zde luxusní i elegantní sportovní kabelky pro každou příležitost. Značky jako Guess, Ferre, Givenchy, Burberry, DG, Benetton, Fornarina, kabelky Calvin Klein nebo sportovnější Levis, Gola atd. Vybere si zde prostě úplně každá žena!

Já si myslím, že základem je mít krásnou kabelku a podobně "laděného" muže. No ne? Ženu dělá dokonalou nejenom její oblečení a postava, ale i muž, který jí dokáže vykouzlit úsměv na rtech!

kabelka
Autor: Profimedia.cz