Pátek 29. března 2024
Dnes je Velký pátek / Taťána, zítra Arnošt
Oblačno, déšť 14°C

Luxusní akce až -50%. Burberry za super ceny! Neváhejte!

27. listopadu 2012 | 16:00
Prezentace klienta |

Jedna z nejluxusnějších značek na trhu, která vám zaručí prestiž a obdiv. Britská, celosvětově známá značka obléká jak muže, tak ženy! E-shop italiedoskrine.cz přichází s limitovanou akcí pro ženy! Vyberte si bundu, košili, luxusní šálu, nebo dárek pro vašeho milého!

1. DÁMSKÉ BUNDY A KABÁTY

Buďte za hvězdu v této luxusní a velmi drahé značce. Na luxusním e-shopu www.italiedoskrine.cz najdete skvělou akci, kde koupíte zimní zboží, především bundy a kabáty, za exkluzivně nízké ceny!

Zkuste třeba klasický trenčkot, ve kterém nikdo nebude pochybovat, co to je za značku a nebo, pokud preferujete sportovnější styl, péřovou Burberry bundu! Ani v jednou případě rozhodně neprohloupíte! Nebojte se a nakupujte na www.italiedoskrine.cz.

2. LUXUSNÍ KOŠILE

Burberry -luxusní bundy, košile + pánská kolekce / až 70% sleva a DOPRAVA ZDARMA
Autor: Italiedoskrine.cz

Do divadla, do práce, na slavností příležitost, nebo do baru s kamarády. Pro všechny tyto a daleko více příležitostí je tu pro vás akce www.italiedoskrine.cz a to na skvělá košile značky Burberry!

Zkuste tento luxusní kousek zařadit i do vašeho šatníku! Obléknout k ní můžete klidně obyčejné džíny. Kvalitní kus oblečení se totiž vždy pozná! Propadněte i kouzlu notoricky známého kára, který lemuje okraje košile! Nabídku najdete na www.italiedoskrine.cz!

3. NÁDHERNÉ ŠÁTKY A ŠÁLY -50%

Šály Burberry - luxusní kostkovaná klasika, která se hodí ke všemu. Zdůrazní celý Váš outfit!
Autor: Italiedoskrine.cz

V mrazu vás neochrání jen a pouze kvalitní zimní bunda či kabát,. Je potřeba si také uvědomit, že další z nutných opatřeni do chladných dnů je i šála z kvalitního materiálu! Proto se rozhodl luxusní e-shop www.italiedoskrine.cz přijít se skvělou nabídkou. Kupte si skvělou šálu Burberry. Nyní EXKLUZIVNĚ s 50% SLEVOU!

3. TIP PRO VAŠEHO MILÁČKA

Co potěšit vašeho milého něčím opravdu luxusním? není nad to, když vám vašeho muže všechny ostatní ženy závidí. A věřte, že s tričky Burberry z prestižního italského e-shopu www.italiedoskrine.cz, závidět budou!

Oblékněte si svého vyvoleného do kvalitně šitého, hřejivého trička s dlouhým rukávem! Burberry sází jen na jistou a proto si můžete být vždy jisté, že vyberete správně!