Pátek 29. března 2024
Dnes je Velký pátek / Taťána, zítra Arnošt
Oblačno, déšť 14°C

Jak na to: Noste bílou barvu! Jednoduše, vzdušně a stylově

22. května 2012 | 16:49

Venku začíná být pěkné horko, že? A tak se musíme rozhodnout. Buďto se budeme dále skrývat za tmavé oblečení, jak jsme zvyklí, nebo jej odhodíme a vyměníme za bílou. Jak na ní vyzrajete? My to víme!

Aby bílá bílou byla... Nebojte se jí! Není pravda, že rozšiřuje. Protože rozšiřovat dokáže úplně každý odstín v barevné škále, nejenom bílá.

Základem je nosit ji tak, aby nám lichotila. A věřte tomu, že to jde!

Jelikož se stále rychleji schyluje k teplým a horkým dnům, pobytům u vody, nebo prostě jen piknikovým radovánkám, odkládáme svršky (někteří i spodky) a oblékáme světlejší barvy.

Osvěžte se!
spoj
Autor: Archiv firem

Mentolová je barva tohoto léta. Společně s bílou tvoří krásný svěží páreček! Zkuste si vzít inspiraci z modelky na obrázku: Bílé kraťásky a bílé tričko se zajímavými rukávy, jsou celkem klasika. Oživit je ale můžete mentolovými doplňky: masivním prstenem s kamenem a lehkou šálkou.

Nebojte se pruhů!
spoj
Autor: Archiv firem

Bílá v kombinaci s námořnickými motivy je něco jako Karel Gott. Prostě nikdy nezestárne. Aby to ale přece jen nebyla tak trochu nuda, zkuste celek zkombinovat s barevnými prvky! Zajímavý náhrdelník a náramek, k nim balerínky s neonově žlutým páskem? Zůstaly jste věrné pruhované klasice i dech beroucímu módnímu stylu.

Dolaďte se!
spoj
Autor: Archiv firem

Skvělou a poslední variantou, kterou vám poradím jsou barvy. Barvy, barvy, barvy! Jednoduchý základ: Bílé, dobře padnoucí kalhoty, k nim zajímavé bílé, flitrované tričko. Co s tím? Barevné doplňky vám v tomto případě dopřejí tu nejlepší službu. Žlutavá kabelka, kterou nikdo nepřehlédne, růžovo-oranžové sandálky a tyrkysově modrý tenký pásek? Vítejte ve světě módy!

Zaujal vás některý z kousků a ráda byste ho měla ve svém šatníku? Kde ho seženete zjistíte ve fotogalerii!

Autor: Eva Dvořáková