Pátek 26. dubna 2024
Svátek slaví Oto, zítra Jaroslav
Polojasno 14°C

Styl celebrit můžete mít vy! TOP 4 barvy, které poletí tohle léto!

15. května 2012 | 07:42

Mentolová, lososová, žlutá a námořnická modrá! Nosí je i celebrity! Tohle jsou barvy, které by letos měla mít ve svém šatníku každá žena. Inspirujte se!

Také to znáte? Jakmile se začne ochlazovat a čím dál víc se blíží studené zimní měsíce, nemáte vůbec náladu na veselé barvy a spíše se "uzavíráte" do těch tmavších.

Jenomže jakmile sluníčko vystrčí první "růžky", je na čase začít svůj starý a nudný šatník oživovat barevnými kousky! Tento rok jsou to samé něžné tóny.

MENTOL
mentol
Autor: Archiv firem

Když se řekne mentolová barva, co se vám vybaví? Mně svěží dech. Už jen to slovo svěží! když se obléknete do této barvy, budete se cítit jako byste se právě osprchovala a budete překypovat energií!

LOSOS
losos
Autor: Archiv firem

V prvé řadě velmi chutná ryba. A v té druhé? Dokonale romanticky v ní budou vypadat jak blondýnky, tak i brunetky. Lososovou slaďte s bílou, odvážné ženy třeba s mentolovou, nebo žlutou. Určitě neuděláte chybu.

NÁMOŘNÍK
moře
Autor: Archiv firem

Do slova a do písmene dokonale nehynoucí klasika. Pruhy, proužky a modrá v jakékoliv barvě tu s námi bude snad napořád. Ke sportovnějším, námořnickým šatům, klidně obujte mokasíny.

ŽLUŤÁSEK
Žlutá barva rozsvítí váš šatník!
Autor: Archiv firem

To bude chtít taktéž trochu té odvahy. Hlavně se nebát! Tuhle výraznou barvu bych spíše doporučovala tmavovláskám. Naopak blondýnky by mohly zkusit zlatou, až metalickou barvu. Každá barva má tolik odstínů a možností!

Další módní kousky najdete v galerii! Vyberte si!

Autor: Eva Dvořáková, Klena