Pátek 19. dubna 2024
Svátek slaví Rostislav, zítra Marcela
Oblačno, déšť 8°C

Pokleslý trend Hollywoodu: Roztrhané punčochy

27. května 2010 | 17:31

Do kurzu se dostane skoro každý výstřelek celebrit. Vždy nemusí být vkusný, hodný elegance starého Hollywoodu. Nedávno se u mladých párty hvězdiček vznikl nový trend. Roztrhané punčochy. Nejsou pro každého. Kdo má ale věk a odvahu, může z dřívějšího módního faux pas udělat hit.

Miley Cyrus

.
Autor: profimedia.cz

Mladá americká zpěvačka a textařka, která je díky seriálu a filmu Hannah Montana idolem mnoha dětí, si užívá mládí, nespoutanosti a také extravagance. Zdá se, že se v rockovo-punkovém stylu cítí jako ryba ve vodě.

Lindsay Lohan

.
Autor: profimedia.cz

Známá herečka vyrazila v rozpáraných punčochách do restaurace v Hollywoodu. Těžko říct, jestli v jejím případě šlo o záměr, nebo o nešťastnou náhodu. Ona si z toho ale hlavu očividně nedělala.

Lady GaGa

.
Autor: profimedia.cz

Čím bizarnější, tím skvělejší. Právě to platí pro popovou hvězdu Lady GaGa. Děravé punčochy jejímu stylu dokonale sedí.

Peaches Geldof

.
Autor: profimedia.cz

S nehezkou dírou na punčoše byla herečka nachytaná, když se vracela do svého londýnského hotelového pokoje. To, že jí utíká oko, vůbec neřešila.

Mischa Barton

.
Autor: profimedia.cz

I když je herečka oblečená velmi ležérně, zdá se, že u ní došlo během noční procházky městem k nějaké kolizi. Odpovídal by tomu i její výraz.

Beth Ditto

.
Autor: profimedia.cz

Americká zpěvačka, která se proslavila i svou lesbickou orientací, je na své rozměry XXL pyšná. Proto nemá problém odhalit se a šokovat. V tomto případě se jí podařilo obojí. A to nejen díky roztrhaným punčochám.

Autor: duš, amp