Sobota 20. dubna 2024
Svátek slaví Marcela, zítra Alexandra
Zataženo, déšť se sněhem 7°C

Františka: České Miss. Holky s korunkou, ale bez vkusu!

Fotografie
19. března 2010 | 13:51

Vyhrály prestižní, veřejností ostře sledovanou soutěž krásy, mají titul České Miss. A předpokládá se, že budou mít i eleganci, nezbytný vkus.

Miss má být půvabnou elegantní dívkou. Slečnou, která se vyzná. Vybírá si z trendů jen to, co nahrává noblese. Není tzv. šedá myška, ale také žádná výstřednice. Ordinérnost je tabu. Aristokratická uměřenost cíl.

Miss nakládá se sex-appealem rafinovaně. Žádná přímočará vyzývavost, ale svůdnost s jistou dávkou dráždivého tajemství. Tolik teorie, ale jaká je skutečnost? Nakolik této laťce dostojí České Miss Langmanová, Hadašová, Bučková. Včetně poslední z nich Ivety Lutovské, která v sobotu večer předá pomyslné žezlo královny krásy další následovnici?

V rámci image se oné noblesní dívce zřejmě nejvíc podobá Iveta Lutovská, která půvab distingované, příjemně skromné a patřičně něžné ženy má. Zjevem rozhodně. Bohužel šatníkem, svým módním názorem na vybranou eleganci mladé dámy nedosáhne. Bohužel ani její předchůdkyně. Na tomto poli se zřejmě nejvíc daří Lucii Hadašové, i když ani ona není stylově vyhraněná a kultivovaná módní osobnost.

Česká Miss 2006: Renata Langmanová
Renata se na výsluní modelingu, v centru veřejného zájmu příliš nedrží. Její šatičky mě neoslňují – jakási tenisová romantika, kvítky v kombinaci s popruhem. Ještě horší je volba nápadných závěsů do uší. Lacině efektní hliníkové bižuterie.

Provinční líbivost

524391:gallery:true:true

Česká Miss 2007: Lucie Hadašová
Umělými ňadry zkrášlená Lucie se těší mediální pozornosti, nicméně její vztah a těhotenství s hokejistou Bednářem považuji za větší terno než modeling. Šaty s hlubokým dekoltem a podivnými saténovými rukávky, záplava černé, žádný výrazný akcent. Opravdu nezáživné.

Temná nuda

524393:gallery:true:true

Česká Miss 2008: Eliška Bučková
Eliška si nechala přišít uši, prý podstoupila čtyři liposukce, hubne a fotí ve světě. Se vkusem je bohužel na štíru. Róby, které si půjčuje na společenské akce, jsou většinou nemožné. Včetně této toalety: šifón, krajka, kaskáda volánů a mega mašle. Jarmark završený nápadnými šmuky...

Maloměstské pozlátko

524392:gallery:true:true

Česká Miss 2009: Iveta Lutovská
Iveta pracuje v modelingu dlouho, ale ze stylingu nic nepochytila. Její staromladé outfity postrádají šmrnc. Džíny jsou dobré, ale proč k nim zvolila fádní lodičky pro každý věk? Etno pásek neladí s hodinkami a blůzička s nabíranými rukávky s košilkou uvnitř nudí.

Nezáživná úhlednost

524394:gallery:true:true