Středa 24. dubna 2024
Svátek slaví Jiří, zítra Marek
Zataženo, déšť 7°C

Módní policie: Paráda na České miss? První liga, vážení

21. března 2010 | 08:34

Soutěž královny krásy zdaleka nebyla takovým panoptikem, jak avízo na ni napovídalo. Na této akci se objevila řada modelů, které by elegancí či výstředností uspěly v případě světově atraktivních podniků.

Každá z dvanácti dívek dostala adrenalinový úkol
Autor: Česká Miss
VEČER S MISS JSME SLEDOVALI ONLINE. ČTĚTE ZDE!

Rudé koberce k mimořádným akcím patří. Rudé koberce byly i v karlínské tovární hale, kde se letošní ročník české Miss odehrál. Nutno říci, že po nich prošla řada známých osobností. Až to vypadalo, že ten, kdo na české Miss není, jakoby v showbyznysu (byznysu) neexistoval.

V porovnání s jinými, troufám si říct prestižnějšími podniky jako je například udílení filmových cen Český lev, se opět potvrdilo, že finálové večery soutěží krásy donutí našince se konečně hodit do gala. Jistě to souvisí i s faktem, že boj o korunku královny krásy je v současnosti spojen s branží modelingu a tomu do značné míry odpovídá výběr hostů na akci pozvaných.

Netřeba snad zdůrazňovat, že tento podnik není komisně formální záležitostí a dává velký prostor kreativnímu stylingu, který jej spolu s pelem výjimečnosti koření.

Autor: Františka Čížková, amp