Pátek 29. března 2024
Dnes je Velký pátek / Taťána, zítra Arnošt
Oblačno 18°C

Horory na České Miss. Tanga polonahé Rychtaříkové

22. března 2010 | 10:37

Na soutěži krásy pod taktovkou Michaely Maláčové se to lidmi z modelingu jen hemžilo. Někteří byli hodni inspirace, jiní děsili. Zdaleka ne všem se na tomto podniku prezentace povedla.

Jen na málokteré prestižní společenské akci se objeví tolik velkých toalet, jako tomu bylo v tovární hale v pražském Karlíně, kde se souboj o korunku Miss odehrál.

Při příchodu celebrit, pózování na rudém běhounu vypadalo z hlediska módy dosti nadějně. Ovšem při bližším ohledání po skončení přenosu, kdy diváci opustili židle, se našlo dost nepovedených, leckdy katastrofálních modelů.

Jedním ze strašidel večera rozhodně byla vicemiss Eva Čerešňáková, která kromě charity a modelingu rovněž pracuje v public relations. Její róba v kombinaci ostře žlutého saténu, metalové látky plus peří musela každého estéta dostat do kolen.

Do kolen mě dostal i outfit fashion fotografa Lukáše Vrtílka, jehož práce a glamour pictorialy se objevují v Elle, Harper´s Bazaru a zejména v magazínu Žena a život. Nutno říci, že jeho vzhled somráka mezi smokingy a obleky čněl.

Zlatavá toaleta finalistky České Miss 2009 Kláry Rychtaříkové byla rovněž dobrým soustem. K měkkému saténu tvrdý, barvou totálně neodpovídající zip končící hluboký dekolt na zádech, bych označila jako krejčovské zvěrstvo. A aby toho nebylo málo, tak pnutí nevydržel a odhalil bílá tanga nositelky. Pro někoho sexy lahůdka, pro jiného nemožný průšvih.

V dobrém vkusu selhala i Dominika Mesárošová, byť její modýlek zdaleka neděsil jako výše jmenované outfity. Ostatně podívejte se.

Miss
Autor: Machan, Mithofer, Malík, Hadač

Eva Čerešňáková
Čeští návrháři si bohužel dost často pletou večerní toaletu s maškarním kostýmem. Důkazem ji tato kreace. Militantně žlutý satén se pere s efektní, flitry vyšívanou látkou. Navíc je tu ještě peří. Když připočtu nemožnou barvu nehtů a korálkový obojek, vyjde mi kolotočový děs.

Miss
Autor: Machan, Malík, Mithofer, Hadač

Lukáš Vrtílek
Semišové humpolácké tenisky, vytahané kalhoty bez puků, košile přes kalhoty, prádlové triko a na hlavě umolousaná čelenka… Tohle není ležérní nedbalost bohéma, kreativní Black tie, nýbrž totální arogance společenského rázu akce. Navíc bezbřeze nezajímavá.

Miss
Autor: Machan, Mithofer, Malík, Hadač

Klára Rychtaříková
Blond finalistka České Miss 2009 mezi kolegyněmi. Hluboký, nad žlábkem hýždí končící dekolt je vždycky sexy, ale to by jej nesměl hyzdit nemožný a řvavý zip. Saténové šaty s pásky flitrů vypadají dost lacině.

Miss
Autor: Machan, Malík, Mithofer, Hadač

Klára Rychtaříková pár minut poté – satén pnutí na zadku nevydržel i přes festovní zip. A každý mohl vidět, jaké si Klára vzala kalhotky.

Móda na finále České Miss
Autor: Foto pro Blesk - Pavel Machan

Dominika Mesárošová
Pokud má někdo tak obří silikonová ňadra, neměl by se oblékat do šatiček s kolovou minisukní. Šifonový, pod prsy uvázaný šál dělá z Dominiky sicilskou kojnou. Psaníčko v rámu je krásné, ale ke korálky vyšívanému modelu nevhodné. Uzavřené lodičky k lehkosti outfitu nepomáhají.

Autor: Františka Čížková, jos