Sobota 20. dubna 2024
Svátek slaví Marcela, zítra Alexandra
Zataženo, déšť se sněhem 7°C

Známe vítězku České miss: Jitko, gratulujeme!

20. března 2010 | 22:34

ONLINE: Je zvolena Česká miss. Stala se jí Jitka Válková. Večer komentovala módní guru a redaktorka Blesk.cz Františka Čížková!

POKUD SI CHCETE PŘIPOMENOUT, JAK VYPADAL VEČER S ČESKOU MISS, ČTĚTE NÍŽE! SLEDOVALI JSME PRO VÁS VYHLAŠOVÁNÍ MINUTU PO MINUTĚ A PŘIDÁVALI INFORMACE ZE ZÁKULISÍ. FOTOGALERIE, KTEROU JSME PRO VÁS PŘIPRAVILI, OBSAHUJE MNOHO ZAJÍMAVÝCH SNÍMKŮ. ČTĚTE A BAVTE SE!

Video se připravuje ...
Miss 2010 • VIDEO: Valenta Vít

22:34 - Stefania Fernandez (úřadují Miss Universe) vyhlásila absolutní vítězku - je jí osmnáctiletá Jitka Válková. ONLINE přenos končí, již za okamžik přineseme MÓDNÍ POLICII ze slavnostního večera! Zůstaňte na Blesk.cz!

Františka Čížková
Autor: Filip Matušinský
"Zakladatelka a šéfka České Miss a také majitelka licence Miss World pro ČR, Michaela Maláčová je konečně na pódiu. Krásný mechově zelený krajkový živůtek přechází do brčálu s výšivkou. Škoda, stačil by živůtek a pak hlaké pouzdro.. Na krásně štíhlém těle Maláčové by vyniklo. "

22:32 - Van Damme vyhlašuje vítězku České miss WORLD - stala se jí Veronika Machová.

Veronika Machová se stala miss WORLD - tedy českou miss WORLD...
Autor: Foto Blesk - Jiří Hadač, David Malík, Martin Mithofer

Františka Čížková
Autor: Filip Matušinský
"Máme tu finále - promenádu ve velkých večerních toaletách návrhářky Jany Berg. Ženy, která byla supervizorem při tvorbě alegorických rób znázorňujících čtrnáct krajů ČR. Všechny kreace se odehrávají v barvách trikolóry - rudá, kobaltově modrá, stříbřitě bílá. Tato přehlídka je prubířským kamenem, výzvou každého návrháře. Některé toalety jsou vysoce elegantní, jiné zavání nevkusem. Třpytivá látka plus rajčí peří, volány plus výšivka. Materiály jsou každopádně luxusní. Bohužel samy o sobě někdy nestačí. "

22:25 - Pomalu rekapitulujme: Českou Miss posluchačů rádia Frekvence 1 se stala Veronika Machová, kterou si jako nejkrásnější zvolili i čtenáři Blesku. Miss internet se stala Tereza Kučerová a Miss vitalita je Carmen Justová.

22:22 - Při pohledu na Martina Chodúra, kterého doprovází sbor Bambini di Praga, se na jazyk vkrádá otázka? Přijde také Karel Gott?

22:19 - Probíhá poslední disciplína soutěže - promenáda ve společenských šatech. Za chvíli budeme znát novou miss. Vlastně dvě nové miss...

22:10 - Muziku tvrdí "kulturní vložkou" slovenský raper Rytmus a křehká Tina.

Františka Čížková
Autor: Filip Matušinský
"Metalické plavky na téma zlatavá a antracit. Vnadná ňadra, dlouhé nohy. Adéla s Leošem se za stolem vlní. VIP hosté se tváří neutrálně. Libor Bouček a akční Van Damme na jevišti. Bouček mluví skvěle anglicky a má podivně dlouhé sako. Teď jsem si to plně uvědomila. Van Damme mu sráží vinnou láhev z hlavy a jeho kalhoty jsou širší, než by měly být. Lesklý oblek akčního frajera za zenitem je poněkud out. "

22:06 - Van Damme dokazuje svými kopy, že by holky uchránil! Libor Bouček je gentleman a popřál Halině Pawlowské k narozeninám. "Koupila jsem si plavky, jako mají miss," směje se Pawlowská a tvrdí, že by mohla soutěžit.

Havla ženská krása vždy zajímala tak, jako literatura. Možná i víc...
Autor: Foto pro Blesk - Pavel Machan

22:00 - Na promenádu v plavkách dorazil i Václav Havel s manželkou Dagmar! Dali večeru přednost před večeří s Princem Charlesem.

Promenáda v plavkách: Na toto pánové čekali!
Autor: Reprofoto TV Nova

21:45 - Barbora Hamplová nakrmila krokodýla (nebo to byl kajman?). Že se pletou zvířata nevadí, důležité je nezaměnit Mareše s Van Damemm, to by byl průšvih!

21:40 - Petra Musilová si skočí z letadla. Bude mít padák? Nebo se přenos natahuje a počet soutěžících je třeba zredukovat? Ne, soutěží pořád 12 dívek, Petra přežila. To je dobře.

Petra Musilová v pozici ptači...
Autor: Reprofoto TV Nova

21:37 - Christina Zidková odjela na Slovensko, aby si pohladila lvy a tygry. Co dodat? Půjde dělat po finále do cirkusu?

Františka Čížková
Autor: Filip Matušinský
"Záběr na hosty v tzv. dress code zvaném black tie - sedí u stolů se sněhobílými ubrusy. VIP atmosféra jaksepatří. K dokonalé iluzi velkého světa schází drinky, možná i něco k snědku... After party přijde později. Žádný přesun nenastane. Bude se pařit rovnou v karlínské tovární hale. Vousy Libora Boučka mi připomínají národního obrozence z dob F. L. Věka. Minišaty soutěžících krásek mě příliš neberou. Zejména modely s potisky na téma etno. Kolegové fotografové mi posílají mailem fotky osobností, které se na Českou Miss dostavily. Zatím je to velká paráda! Těšte se!"

21:33 - Tereza Kučerová si dala další adrenalinovou houpačku a Tereza Maláčová do sebe cpe pštrosí vejce... Co si o tom asi myslí bývalý guru této soutěže Miloš Zapletal?

Františka Čížková
Autor: Filip Matušinský
"Adrenalin, který holky jistě zažívaly, je v protikladu s otázkami moderátora a odpověďmi soutěžících. Prostoduché otázky, rozpačité odpovědi. Dosti pitomé... Když Carmen Justová jí hmyz, tak se jistě dělá mnohým nevolno..."

21:26 - Kateřina Votavová si vychutná přetížení 4G - to se prý mozek dostává až dolů do paty. Zařve si, ale megahoupačku zvládne.

Veronika Máchová v péči krotitele pavouků
Autor: Reprofoto TV Nova

21:11 - Veronika Máchová se mazlí s rozkošnými pavoučky. Dělá jí to dobře? Kde je hranice televizní zábavy? Kde je hranice zoofilie? A co na to Van Damme? Otázek je více než odpovědí, ale to k tajemným krásným ženám patří!

Kráska a zvíře
Autor: Reprofoto TV Nova

21:10 - Kristýna Halouzková si užila volný pád. A pak si ho dala ještě jednou.

S úsměvem do hlubiny
Autor: Reprofoto TV Nova

Františka Čížková
Autor: Filip Matušinský
"Šéfka soutěže, Michaela Maláčová zatím příliš vidět není. Sedí za stolem porotců, ale i tak je zřejmé, že se její mechově zelená toaleta se povedla. Halina Pawlowská se tváří vážně, zřejmě bere roli porotkyně zodpovědně. Leoš Mareš a Adéla Banášová jsou příjemně nad věcí. Mareš tentokrát neřve. Zahraniční host, hvězda akčních filmů výraz nemění. Libor Bouček se na jevišti snaží být příjemně nenucený. Módní nagelovný rozcuch. Dlouhé sako připomínající kabátec."

21:05 - Karolína Rédlová si užije vystřelení do vzduchu. Komentovala to lakonicky: "To si děláte prd*l?" Jadrné slovo vypustí i její parťák. Inu, některé vulgarismy se častým používáním na televizních obrazovkách snad stávají slušnými slovy. Nebude televizní radě vadit, že je teprve krátce po 21 hodině?

21:02 - Carmen Justová bude pojídat cvrčky a housenky. Přidá si? Zatím nejde ani tak o krásu žen, ale o sílu žaludků. Nevyhraje náhodou ta, která se první poblinká?

21:00 - Šárce je po šílené jízdě hodně blbě, lapá čerstvý vzduch, ale přežila!

20:58 - Šárka Laubendorfová si užije jízdu smrti v osobním autě. Nepozvrací se? Uvidíme!

20:56 - Zatímco se soutěžící Jitka Válková prolétla v rámci adrenalinové zábavy letadlem, modelka Andrea verešová se v sále cpe preclíkama. Každý dělá to, co ho baví, že?

Františka Čížková
Autor: Filip Matušinský
"Porotci vypadají noblesně. Na rozdíl od kreací - jakýchsi alegorií na čtrnáct krajů ČR. Má to být prý Haute couture - neboli vysoká móda, vysoká krejčovina. To znamená top nobesy, elegance, kreativity. No, posuďte sami..."

20:40 - Leoš Mareš je po operaci očí a tvrdí, že letos bude dívky hodnotit podle vzhledu. Umožňují pravidla soutěže dívky hodnotit podle omaku? Těžko hádat. Mareš ovšem tvrdí, že dívka, která při promenádě v plavkách udělá rozštěp mezi dvěma židlemi, je jeho favoritkou!

20:36 - Efektní módní přehlídka představuje kraje České republiky. Jeden z modelů představila také Iveta Lutovská.

20:26 - Je zřejmé, že půjde o "SuperStarovskou" miss. Píseň od Bryana Adamse All for one zpívají Puskailer, Lacho a Bendig. Pamatujete si je? Byly to hvězdy Česko-Slovenské SuperStar. Také porota se hemží tvářemi, které známe ze SuperStar.

Františka Čížková
Autor: Filip Matušinský
"Představení dvanácti krásek v metalových minišatech a mega módních škorních nad kolena. Vypadají skvěle, dobrý úvod. Snad to takové panoptikum nebude."

20:23 - Boučkovi se podařil první trapas. Libore, Miss Universe není nejkrásnější dívka světa, ale NEJ dívka vesmíru!

20:22 - Česká miss zažije dnes premiéru, poprvé bude zvolena tzv. Česká miss World. Znamá to, že tedy budou na konci večera známy dvě missky. Doufejme, že se nepoperou. V pondělí a v úterý pak přijdou na CHAT do redakce Blesk.cz!

20:14 - Moderátor Bouček si pokecal s Van Dammem a soutěžící se za zvuků soft techno hudby představují.

Františka Čížková
Autor: Filip Matušinský
"Vad Damme si před přenosem naložil hlavu do ledu, aby se mu vyrýsovaly mimické svaly, dělá to tak již řadu let. Jinak ale oceňuji akční začátek."

19:40 - V předsálí Thámovy haly čekají také Vendula Svobodová s manželem Patrikem Aušem nebo Petr Bendl (ODS) s manželkou. Kateřina Průšová dorazila bez manžela.

19:24 - Na akci již dorazila těhotná Lucie Hadašová s hokejistou Jardou Bednářem. Kristýna Lebedová naopak dorazila sama - její milenec pražský radní Milan Richter má sněm ODS. O čem pánové v sobotu večer asi jedaní? Je to o skandálních výrocích šéfa Mirka Topolánka, který urazil církev i premiéra Jana Fischera? (ČTĚTE ZDE!)

Autor: jos, gam, tuš, Františka Čížková