Sobota 20. dubna 2024
Svátek slaví Marcela, zítra Alexandra
Zataženo, déšť se sněhem 7°C

Rudá invaze aneb trend končící trapasem

20. února 2010 | 16:05

Sytá červená je jednou z nejoblíbenějších barev společenské garderoby. Sahají po ní blondýny i brunety. Večerní toalety se navíc nyní leckdy kombinují se stylově protichůdnými svršky a rumělka takové provokaci ještě nahrává.

Rudá je spolu s černou a bílou zkrátka klasikou, jež v současnosti zdatně konkuruje populárním pudrovým odstínům.Tyto barvy také červeň
často doplňují, jsou vítaným akcentem outfitu.

Horší už je to s avantgardními kombinacemi, snahou sloučit neslučitelné. Omamná róba a ní kožený křivák, zimní šála – typický příklad této módní tendence. Trendu, jenž parádnice žene na válečné pole stylingu, kde každá druhá bitvu se vkusem prohrává.

Sloučit neslučitelné je rozhodně těžké. Napodobovat zkušené, ty které to umí, nestačí. Ostatně všichni víme, že když dvě dělají totéž, není to totéž. Tahle hra vyžaduje lehkou ruku, rafinovanost, cit pro věc a málokterá hvězda se stává vítězem. Většinou zůstane u křečovité snahy korunované trapasem

Zrádné líčení modelky Estelle

Estelle
Autor: Profimedia.cz

Střihově pompézní, Carmen hodná róba. Průstřihy, mašle, volány. Lesk a průsvity. Efektních prvků zvolila zpěvačka a modelka Estelle (30) příliš, ale kupodivu si neprotiřečí, nýbrž navzájem nahrávají  konečnému  efektu. Zajímavé jsou i starorůžové střevíčky. Bohužel ostře modré oční stíny posílají celý dojem do pekel.


Trapný pokus herečky Kristin Chenoweth

Kristin Chenoweth
Autor: Profimedia.cz

Koketně vykasaná kolová sukně saténové toalety. Hezké lodičky s vejčitou špičkou. A k tomu do buřtů prošívaná bundička, kterou bych čekala na horách či zimní ulici. To samé platí pro šálu. Útlou koženou bundičku v rámci extravagantních kombinací k večerním šatům beru, péřovou nikoli. Americká herečka a zpěvačka Kristin Chenoweth (41) příchod na prestižní akci nezvládla.

Totální propadák zpěvačky Jordin Sparks

Jordin Sparks
Autor: Profimedia.cz


Vítězka americké obdoby pěvecké soutěže SuperStar Jordin Sparks (20) zvolila přímo učebnicový příklad trendu sloučit neslučitelné. Kožený křivák a šaty z rudého šifonu. Romantické volány a rockerské zipy na rukávech. Štrasový náramek jako doplněk... K tomuto outfitu bych předpokládala černé lakové holínky na platformě. Nikoli robustní (navíc hnědé), zcela nemožné polokozačky.