Pátek 26. dubna 2024
Svátek slaví Oto, zítra Jaroslav
Oblačno, déšť se sněhem 9°C

Amerika ocenila hvězdy: Od rebela po labuť

Fotografie
15. ledna 2010 | 05:00

Ve státech začal každoroční maratón udělování uměleckých cen, který odstartovala prestižní soutěž People´s Choice Awards. A světem sledované celebrity měly mimořádnou příležitost prezentovat svůj vkus, nápaditost, soudnost.

People´s Choice Awards je masově oblíbená divácká anketa o nejlepší filmy, televizní a hudební pořady, v níž letos hlasovalo šedesát miliónů lidí. Umělecké osobnosti tuto soutěž samozřejmě nepodceňují – je pro ně cenným zrcadlem úspěšnosti a veřejné popularity.

Velkolepé toalety, které jsou příznačné pro Oscara, se v případě People´s Choice Awards příliš neobjevily. Tady obleky vítězily nad smokingy a koktejlky před velkými večerními. A i zde (stejně jako u nás) platilo, že někdo to s módou umí a jiný příliš ne.

Sandra Bullock

468087:gallery:true:true

Pětačtyřicetiletá stálice hollywoodského nebe uspěla v kategorii nejoblíbenějších hereček. Sandra má skvělý účes i líčení, vypadá super, ale její volba šatů šťastná nebyla. Látka je sice efektně elegantní, dobrá je i tělová barva, ovšem délka je neslušivá a zadní cancour sukně nemožný. Šaty měly končit v úrovni kolen. Asymetrie u dekoltu by stačila.
Popletená lady


Johnny Depp (36)

468088:gallery:true:true

Idol žen buď vypadá jak vintage švihák nebo pobuda. Na převzetí prestižní ceny John zvolil druhou variantu – neforemně plandavé džíny, festovní boty, sako od obleku a rozhalenou košili. Na krku etno přívěsky, u pasu oblíbený šátek. Tento styl je prostě jeho značka a tak se musí brát.
Věčný rebel


Aston Kutcher (31) a Jessica Alba (28)

468089:gallery:true:true

Aston zapomněl na tradiční etiketu a do smokinku oblékl jemně pruhovanou byznys košili s motýlkem. Přešlap v outfitu udělala i Jessica Alba, která k nádherným stříbřitým šatům obula neméně krásné, leč stylově nevhodné sandálky na platformě. Korálky vyšívaný model by si zasloužil jemnější střevíčky.
Líbezní s výhradami


Taylor Shift (20)

 

468086:gallery:true:true

Měkce povolené lokny a v uších ligotavé terče náušnic. Na těle nadýchané pouzdro minišatů, které dává vyniknout reliéfnímu materiálu zdobeného výšivkou z křišťálu. Na nohou nenápadné elegantní lodičky. Maximálně čistý a do detailu dovedený outfit. Zkrátka inspirativní lekce bezchybného stylingu.
Nevinná labuť