Pátek 29. března 2024
Dnes je Velký pátek / Taťána, zítra Arnošt
Oblačno 18°C

Základy letního šatníku vévodkyně Kate: Víme, kde koupíte podobné!

8. června 2016 | 06:00

Vévodkyně Kate má vytříbený šatník a její osobitý styl milují ženy po celém světě. Kopírovat ji do posledního detailu nedoporučujeme, ale inspirovat se ano! Tady je deset klíčových kousků, na kterých Kate staví celý svůj letní šatník. Pořiďte si je také a samozřejmě mnohem levněji.

Možná si říkáte, že mít podobný šatník jako jedna z nejoblíbenějších žen světa je nemožné. Není to tak! Stačí se jen zaměřit na klíčové kousky, které Kate nebo jiná módní ikona pravidelně nosí, a pořídit si podobné. Díky nadčasovému oblečení nebudete mít problém vymyslet každý den nový outfit, kterým zaujmete.

Mezi kousky, na které Kate nedá v létě dopustit, samozřejmě nechybějí oblíbené šaty. Na léto vévodkyně o pár centimetrů zkracuje jinak standardní délku ke kolenům. Během letních měsíců nosí nejčastěji šaty v pastelových barvách nebo s květinovým potiskem. Nezbytnou součástí jejího šatníku jsou také lehký světlý kabátek, úplně obyčejné pruhované triko, klasické úzké džíny nebo vzdušná halenka bez rukávů. V letním botníku zase nesmějí chybět lodičky v tělovém odstínu a boty na korkové platformě. Oboje jsou univerzální, a tak je Kate nosí k šatům, sukním i džínám.

Podívejte se na deset základních kousků a jejich levnější alternativy, díky kterým budete v létě stejně úchvatná a stylová jako Kate: