Pátek 19. dubna 2024
Svátek slaví Rostislav, zítra Marcela
Oblačno, déšť 8°C

Kate oslavila 34. narozeniny: Podívejte se na její uplynulý rok!

9. ledna 2016 | 11:33

V královském paláci to o víkendu pořádně ožilo, vévodkyně Kate totiž v sobotu 9. ledna oslavila své 34. narozeniny. Podívejte se, jak manželka prince Williama prožila rok 2015, ve kterém se jí narodila dcera Charlotte, prodělala manželskou krizi a nakonec změnila všemi ženami milovaný účes.

Narození princezny

První oficiální fotografie čtyřčlenné královské rodiny
Autor: facebook.com

Pro vévodkyni Kate byl uplynulý rok 2015 významný, a to především díky narození dcery Charlotte, která se okamžitě stala miláčkem celého světa. Kate nám během svého druhého těhotenství opět předváděla dechberoucí modely, které inspirovaly nejednu ženu v očekávání. Na začátku jara se začalo spekulovat o tom, že Kate nezvládá skloubit královské a mateřské povinnosti. Vypadala ustaraně, neodpočatě a ve vlasech se jí objevily šediny. O pár týdnů později je vše zažehnáno a Kate opouští porodnici v té nejlepší formě. Nadšeně mává fotografům, usmívá se, vypadá bezchybně – zkrátka je taková, jakou ji celý svět zbožňuje. Obavy o její zdravotní i psychický stav jsou minulostí. Na křtinách malé princezny po boku svého muže jen září. 

Královská krize

Kate na banketu v Buckinghamském paláci
Autor: Profimedia.cz

Další královská kauza však přichází na podzim. Podle britských médií prochází manželství vévodkyně Kate a prince Williama vážnou krizí. Jejich vztah údajně narušily přílišná žárlivost ze strany Kate a také poporodní deprese, kterými po narození princezny Charlotte trpěla. Dokonce změnila účes, který inspiroval miliony žen po celém světě, a představila se veřejnosti s ofinou. Jestli změnou reagovala na manželské problémy nebo jen zkrátka chtěla vyzkoušet něco nového, zůstává otázkou.

Podle posledních informací je nejsledovanější manželský pár světa opět spokojený, a co víc – Kate údajně čeká dalšího potomka. Podle amerických médií je teď ve druhém měsíci těhotenství, takže na konci léta se možná dočkáme třetího královského miminka. 

Jaký byl uplynulý rok vévodkyně Kate? Podívejte se do naší fotogalerie!