Pátek 19. dubna 2024
Svátek slaví Rostislav, zítra Marcela
Oblačno, déšť 9°C

Jarní manikúry, které ovládly Instagram. Dáte jim šanci i vy?

7. března 2024 | 06:00

Jak jinak přivítat jaro než novou veselou a svěží manikúrou? Odvažte se a ozdobte se žhavými trendy Instagramu. A že je z čeho vybírat!

Jak už jsme si zvykly, sociální síť Instagram často nastoluje trendy, a tentokrát tomu není jinak. Venku sice stále není dostatečné teplo na to, abychom si oblékly lehké šaty, jarní vibrace ale můžeme směřovat jinam – na naše nehty. Nečekejte nic obyčejného. Letošní jaro přeje barvám, třpytu, zdobení i něžným kvítkům!

VIDEO: Francouzská manikúra: Evergreen v úpravě nehtů

Video se připravuje ...
Francouzská manikúra: Evergreen v úpravě nehtů • VIDEO: Videoredakce ženských titulů

Želé nehty

Představte si, že své nehty oblečete do trendy kabátku, který připomíná oblíbené gumové bonbony. Tak přesně takhle vypadají želé nehty. Víte, že tam lak je, ale zároveň vidíte, co je pod ním. Účelem tohoto vzhledu je získat ultra lesklou manikúru, která má průhledný povrch, téměř jako barevné sklo. I když to může vypadat složitě, tento jedinečný nehtový trend je překvapivě snadno dosažitelný a lze jej provést pomocí jakékoli barvy, která odpovídá vašemu osobnímu stylu. Můžete použít jednu vrstvu barevného laku, abyste získala jakýsi průhledný nedokončený vzhled, a poté přidat vrchní lak s vysokým leskem. Želé nehty se doplňují nejrůznějším zdobením v podobě kamínků a třpytek.

Mikro francouzská manikúra

 

 

Francouzská manikúra patří mezi trendy, na které se na nějakou dobu zapomnělo. Už minulý rok se ale hlásila zase o slovo a letos tomu nebude jinak. Zapomeňte ale na tlusté proužky. Trendy jsou ty úplně nejtenčí, které působí moderněji. Zvolit můžete jak bílou klasiku, tak pastelové tóny. Skvěle vypadá také "obrácená francie", kdy proužek lemuje nehtové lůžko.

 

 

Coquette manikúra

Všechny romantické duše, zbystřete! Pro Coquette manikúru jsou typická různá zdobení v podobě mašliček, perel, květin, kamínků nebo srdíček. Nejčastěji se kombinují mašle s perlami, ale záleží jen na vás, jak moc si s ozdobami pohrajete. Cílem je vytvořit luxusní nádech.

 

 

Metalické odlesky

Na jaře se nebojte zazářit! Ať už zvolíte chladnou stříbrnou, zářící zlatou, nebo odlesky růžového zlata či podtón do zelené a modré, nešlápnete vedle. Vaše nehty budou nepřehlédnutelné a oživí jakýkoli outfit. Absolutní lesk bude na jaře velkým hitem a rozhodně ho musíte vyzkoušet.

 

 

Pastelové tóny

Černou, šedou, tmavě modrou nechte na dně svých kosmetických šuplíků a místo toho dejte přednost pastelovým tónům. Přesně ty se totiž na jaro hodí úplně nejvíc! Skvěle budou na vašich nehtech vypadat žlutá, pastelově růžová, odstín Baby Blue nebo mentolová. Nehty můžete nalakovat do jednoho odstínu, nebo jich klidně na rukou vystřídejte hned několik.

 

V zajetí květin

Co by to bylo za jaro bez něžné květinové manikúry. Je to taková tradice, že s nadcházejícími jarními dny své nehty zdobíme jemnými kvítky a ani letošní rok nebude výjimkou. Ať už své nehty ozdobíte něžnými sedmikráskami, nebo dáte prostor výraznějším kvítkům, vaše manikúra bude v souladu s nejžhavějšími trendy. Tohle období si to zkrátka žádá. 

 

 

Vše potřebné pro krásné nehty nakoupíte díky našemu internetovému srovnávači Zboží Dáma za nejvýhodnější ceny!

Jak si upravit gelové nehty doma? Podívejte se na video!

Video se připravuje ...
Jak si upravit gelové nehty doma • VIDEO: Videohub

 

Autor: Aneta Valešová