Úterý 19. března 2024
Svátek slaví Josef, zítra Světlana
Polojasno 9°C

Vánoční inspirace - poraďte svým mužům, co vám mají koupit pod stromeček

3. prosince 2019 | 00:00
Prezentace klienta |

Pokud to není nezbytně nutné, žádná žena si nepřeje jako dárek vysavač, mixér nebo kuchyňské chňapky. Každá z nás chce rozbalit něco, co ji opravdu potěší. Muži často tápou a většinou se zmůžou tak na parfém nebo na čokoládovou masáž. Co je takhle společně navést a dát jim pár tipů?

Do každodenní rutiny ženy patří neodmyslitelně péče o pleť. Takže dárky v podobě kosmetických produktů jsou vítány za každé situace. A Vánoce jsou ideální příležitost vyzkoušet nové věci nebo naopak doplnit potřebné zásoby. Pošlete svým mužům nenápadně odkaz na tento článek a uvidíte, že vám budou vděčni. A vy už se můžete jenom těšit, čím vás Ježíšek překvapí letos.

Řasy jako panenka

 

Autor: Shutterstock

I když se necítíte jako make-up artistka, tak řasenku ve svém kosmetickém arzenálu máte určitě. Víte, že řasenku byste měla po jejím otevření používat maximálně 3-6 měsíců? A teď si položte ruku na srdce, jestli ji opravdu měníte tak často. Mějte otevřenou vždy pouze jednu, abyste ji spotřebovala. Berte to tak, že oči máte jenom jedny a kvůli jedné řasence nestojí za to, abyste trpěla nepříjemnými záněty. Ale jak najít tu pravou stálici, kterou byste ráda používala od začátku až do jejího konce?

Luxusní dárek

 

Autor: Profiskin

Vyzkoušejte unikátní řasenku od Artdeco Angel Eyes. Luxusní obal v sobě skrývá ještě luxusnější umělý kartáček. Štětiny jsou rovnoměrně rozložené a mají různé délky, které nanesou barvu krásně po všech řasách. I na ty nejmenší se dostane, a to díky jemnějšímu konci. Zkosený kartáček se postará o to, aby váš pohled byl ženský a neodolatelný. Řasenka je navíc bez parfemace, takže vás nebude rušit žádná nepříjemná chemická vůně, a je vhodná pro alergiky i pro nositelky čoček. Navíc je teď dostupná ve výhodném dárkovém balíčku společně s výživným minerálním sérem na řasy, které vám zajistí potřebnou péči a objem.

Opálená po celý rok

 

Autor: Profiskin

Pokud se odličujete, máte kvalitní produk, tak vaše pleť by měla zářit zdravím. Protože pro krásnou výstavní pokožku stačí opravdu málo, tak přece jenom v létě svou pokožku vystavuje o něco více. Co si takhle zahrát na to, že jste byla na dovolené u moře celoročně? Tohle přání vám můžou splnit spolehlivé samoopalovací pěny od Minetanu. Pro základní odstín hnědé stačí jedna jediná hodina a můžete tvrdit, že jste se včera vrátila z Kanárů. Produkty na samoopalování od Mine Tanu mají 100 % přírodní samoopalovací složku, bez parfemace, neobsahují žádné parabeny a jsou vhodné i pro vegany. Pěny díky svému složení vám nejenom vykouzlí dokonalé opálení, ale také vám zajistí perfektní péči o vaši pokožku. Můžete si vybrat pěnu podle toho, jak moc snědá chcete být. Mají opravdu mnoho možností. Vybírejte zde.

Korea ve vlasech

 

Autor: Profiskin

Určitě jste už slyšela o tom, že asijské kosmetické značky mají něco do sebe. A je to pravda. Pod stromeček si přejte masky na vlasy a hřeben od ikonické značky Ikoo. Masky jsou výhradně z přírodních látek, nejsou testovány na zvířatech a jsou 100 % veganské. Takže si vybere opravdu každý. Použití masky je velmi snadné. Po umytí šampónem vlasy jemně vysušte ručníkem a udělejte si pohodlný culík nebo drdol. Nasaďte si masku na hlavu a nechte ji působit 15-25 minut. Občas promasírujte pokožku hlavy i vlasy, jedině tak budete mít jistotu, že se produkt dostane opravdu všude. Následně vlasy umyjte vlažnou vodou. Můžete masky střídat, každá má něco do sebe, ale všechny mají jedno společné – fungují!