Sobota 27. dubna 2024
Svátek slaví Jaroslav, zítra Vlastislav
Polojasno 14°C

Jana a její proměna: Pořádná regenerace vám dodá mladistvý vzhled

19. srpna 2019 | 00:00
Prezentace klienta |

Také máte pocit, že vám to v létě prostě víc sluší? Že rozzářená pleť nepotřebuje tolik líčidel a sůl ve vlasech se postará božský objem? Aby vám letní vzhled vydržel co možná nejdéle, je nejdůležitější pleť důkladně hydratovat a svěžest doladit jen pár tahy štětcem.  

Jana Burýšková (29)

Filmová trikařka Jana má mladistvou pleť, která nevyžaduje žádnou náročnou péči. Pokožku má ale světlou s pihami, proto by neměla zapomínat na krémy s ochranným faktorem a před i po slunění tvář náležitě hydratovat. K tomu jí pomůžou přípravky s pečujícími oleji. Záživného vzhledu i po dovolené dosáhne pomocí bronzové tvářenky, kterou lze kromě lícních kostí nanést i k linii a vlasů na špičku nosu nebo místo očních stínů. Výsledkem je přirozený a zdravě vypadající vzhled.

TIP: Přední vizážista Pavel Bauer radí, jak na pigmentové skvrny:

„Pokud jste v létě nepoužily přípravky s dostatečným UV faktorem, mohly se vám na tváři objevit nežádoucí pigmentové skvrny. V tom případě je vhodné zařadit mezi pravidelnou večerní péči přípravky se zesvětlujícím efektem. Na den je nadále nezbytné používat krémy s vysokým UV faktorem a vzniklou diskoloraci neutralizovat hutnějším korekčním přípravkem v podobě make-upu nebo korektoru.“

Produkce, text, styling: Natálie Hrdá, foto: Miroslav Hrdý, vlasový styling: Tereza Fuchsová