Úterý 19. března 2024
Svátek slaví Josef, zítra Světlana
Polojasno 9°C

Pročti se létem s hromadou dobrot!

13. srpna 2019 | 00:00
Prezentace klienta |

Společnost Mondelez spojí i letos v promoci k začátku nového školního roku své nejvýznamnější značky. V kampani s názvem Pročti se létem se bude soutěžit o dvě stovky cen včetně zájezdu do studií Harryho Pottera v Londýně!

Křupavá dokonalost

Letní explozi křupavosti zažijete s tyčinkou Milka Crunchy Break. Jemná mléčná čokoláda s příchutí oříšků se ukrývá v lahodném křupavém těstíčku. Pro opravdové čokoládové požitkáře je sušenka navíc polomáčená v jemné alpské čokoládě. Zapojte se do soutěže na www.proctiseletem.cz a vyhrajte dobroty na léto.

K dostání ve dvou variantách – světlá a kakaová.

Autor: Mondelez Czech Republic

Autor: Mondelez Czech Republic

Cena MOC: 10, 90 Kč

Obsah: 26 g

To nejlepší od každého

Pokud přemýšlíte, jestli vás při čtení oblíbeného autora popadla chuť na čokoládu, nebo sušenku, sáhněte po tyčince Milka Oreo. Pod obalem čeká ta nejjemnější alpská čokoláda a uvnitř spousta smetanové náplně, kterou doplňují kousíčky sušenek Oreo. To je prostě tak, když se sušenka zakutálí do té nejlepší čokolády Milka. Zapojte se do soutěže na www.proctiseletem.cz a vyhrajte dobroty na léto.

Autor: Mondelez Czech Republic

Cena MOC: 10, 90 Kč

Obsah: 37 g

Roztoč to se sušenkou

Většina nezapomenutelných zážitků je v létě spojena s cestováním, přáteli 
a dobrým jídlem. Proto vám na jakékoliv cestě nesmí chybět sušenky Oreo, s kterými zažijete bláznivou jízdu. Spojení dokřupava upečených kakaových sušenek s vanilkovou příchutí nejvíce oceníte při slavném rituálu „otoč, olízni, omlékuj“. Vychutnejte si jedny z nejoblíbenějších sušenek při jakékoliv příležitosti. Vzhůru za dobrodružstvím! Zapojte se do soutěže na www.proctiseletem.cz a vyhrajte dobroty na léto.

Autor: Mondelez Czech Republic

Cena MOC: 10, 90 Kč

Lahodná svačinka

Jestli máte chuť na něco lahodného, sáhněte po Brumíkovi. Spolu s měkkým piškotem, který je jako vánek, vás uvnitř potěší i jemná čokoládová náplň. Brumík je vyroben z celozrnné mouky a neobsahuje žádná barviva ani konzervanty. Ideální svačinka pro malé i velké. Zapojte se do soutěže na www.proctiseletem.cz a vyhrajte dobroty na léto.

Autor: Mondelez Czech Republic

Cena MOC: 9, 90 Kč

Spolehlivá zbraň na letní vedra

Je vám po cestě k vodě horko k padnutí? Problém můžete vyřešit elegantně s pomocí bonbónů Halls. Díky limetkové příchuti budete mít pocit, jako byste měli v ruce osvěžující limonádu a úplně zapomenete na sluneční paprsky. Navíc jich je v balení dost pro všechny, se kterými k vodě míříte. Zapojte se do soutěže na www.proctiseletem.cz a vyhrajte dobroty na léto.

Autor: Mondelez Czech Republic

Cena MOC: 15, 90 Kč