Úterý 23. dubna 2024
Svátek slaví Vojtěch, zítra Jiří
Zataženo, déšť 7°C

Česká kosmetika hydratuje pokožku díky aktivním olejům a kmenovým buňkám

Recept na šťastnou pokožku? Dostatečná hydratace.
12. srpna 2019 | 00:00
Prezentace klienta |

Všechny milujeme sluneční paprsky. Přestože nám dokážou zajistit svůdné a bronzové opálení, ochuzují naší pokožku o něco, co je pro ni velmi důležité – o  hydrataci. Jak předcházet vysušování pokožky a jakým způsobem ji hydratovat? Inspirujte se!

Aby pokožka byla mladistvá, zářivá a po všech stránkách dokonalá, je zapotřebí ji dostatečně hydratovat. Hloubková hydratace je matkou krásné pokožky, jakmile však o ni přichází, bojuje s vysušováním, stává se hrubší, ztrácí svou pružnost i svěží nádech a je více ohrožená nechtěnými vráskami. 

Přestože kůže je velmi chytrou součástí těla, která se sama dokáže obnovovat a tvoří ochrannou bariéru pro naše tělo, není bohužel všemocná. I ona potřebuje podat pomocnou ruku a podpořit ve svém snažení. A nic jí neučiní šťastnou tolik, jako bohatá dávka hydratace, díky které udrží všechny podstatné látky i vitamíny a posílí svou přirozenou schopnost. K dokonalé kráse zkrátka stačí opravdu málo. 

Kosmetika Onclé obsahuje kmenové buňky a vzácné aktivní oleje.
Autor: Melitrade

Umožněte své pokožce, aby se napila

V horkých letních dnech, kdy teploměr atakují tropické teploty, každý z nás více žízní. Abychom zabránili dehydrataci, automaticky saháme po sklenicích vody, díky čemuž dokážeme předejít následkům dehydratace a přehřátí. Naše pokožka však nic takového nesvede a čeká na nás, až jí podobné osvěžení dopřejeme. 

Pravidelným pitným režimem bychom samozřejmě v rámci hydratace neměli končit, ale naopak začít. Sázkou na jistotu jsou neslazené a neperlivé čisté vody i čaje, ovocné či zeleninové šťávy. Po takové dávce hydratace nás čeká další a to velmi důležitý úkol, který spočívá ve správné volbě hydratačních mlék a olejů, které dají napít přímo naší pokožce, zároveň pak zklidní podráždění po celém dni slunění. Na jaké produkty se vyplatí vsadit? 

Dámská řada Onclé se postará o luxusní hydrataci 

Dámská kosmetika značky Onclé je přímo navržena pro boj s vysušováním a dehydratací pokožky během léta, kdy na ni působí nejen sluneční paprsky, ale také suchý a horký vzduch. Kromě vystavování se vysokým teplotám namáháme svou pokožku v letním období také častým koupáním v chlorované či ve slané mořské vodě. To vše naši kůži nepříznivě ovlivňuje. 

Péče v podobě luxusního tělového balzámu Onclé s kmenovými buňkami je to nejlepší, co můžete své pokožce během letních měsíců poskytnout. Vysoký podíl vzácných BIO olejů a jedinečné přírodní složení s extraktem z rostlinných kmenových buněk AKOSKY® APIUM zajistí vaší pokožce hloubkovou hydrataci, ochranu a regeneraci. 

Ideální volbou, která pomáhá s obnovou poškozené pokožky a zároveň je účinná v boji s drobnými nedostatky i jako prevence proti stárnutí a tvorbě vrásek, je luxusní olejové sérum Onclé s kmenovými buňkami. Obsahuje totiž až 98 % vzácných aktivních olejů, jež udržují pokožku jemnou, vláčnou a dokonale hydratovanou. 

Tip: Olejové sérum Onclé je vhodné i na suché a lámavé vlasy. Stačí aplikovat malé množství séra na konečky poškozených vlasů pomocí prstů. Dodáte tak svým vlasům mnoho vitamínů a vzácných látek potřebných pro jejich zdravý růst.