Pátek 26. dubna 2024
Svátek slaví Oto, zítra Jaroslav
Polojasno 14°C

KiK Tvář roku 2018 představuje první čtveřici finalistek

Zapojte se do soutěže i vy!
2. října 2018 | 00:00
Prezentace klienta |

Druhý ročník oblíbené soutěže KiK Tvář roku již zná první čtveřici finalistek. Zbývá však ještě místo pro další 4, mezi nimiž můžete být i vy. Kromě finanční odměny 50 000 Kč, poukázek do KiKu v hodnotě 25 000 Kč a fotostory v časopise Blesk pro ženy získáte jedinečný zážitek – wellness den v Praze. Zažijete atmosféru soutěže, kde nerozhoduje jen krása, ale celá osobnost! Přihlášení je snadné. Stačí na stránkách KiK vyplnit soutěžní profil a napsat nám, proč byste se KiK Tváří roku měla stát právě vy.

KiK Tvář roku je soutěž pro všechny odvážné a sebevědomé ženy v České republice, které se nebojí prezentovat své silné stránky. V naší zemi jistě existuje mnoho silných a obětavých žen, které pomáhají nejen svým bližním, ale i cizím lidem. KiK si těchto žen váží a chtěl by je ocenit a poděkovat jim. Pokud nějakou takovou silnou ženu znáte, nebo jí sama jste, neváhejte a přihlaste ji nebo sebe do KiK Tváře roku.

Rodina spojuje první finalistky

Ačkoliv je každá z finalistek jiná, spojuje je obětavost a starost o rodinu. U většiny soutěžících je rodina na prvním místě a je pro ně nejdůležitější věcí na světě. První kandidátkou na vítězku je šestadvacetiletá Adéla z Benešova, která je vděčná za každý den života, kdy jsou ona i její děti zdravé a spokojené. Ráda se obklopuje svými nejbližšími a tráví čas se svou rodinou.

Adéla Abanová
Autor: KiK

Druhou finalistkou je třicetiletá Martina z Hrádku nad Nisou. Ta by chtěla v KiK Tváři roku dokázat, že i ženy plnějších tvarů jsou krásné tělem i duší. Veškerý svůj čas věnuje svým dvěma dcerkám. Ty jsou pro ni největším štěstím a chtěla by, aby na ni byly pyšné. Má ráda výzvy, a proto se přihlásila do KiK Tváře roku.

Martina Kučerová
Autor: KiK

Ve třetím týdnu vybrala veřejnost třiatřicetiletou Petru, která pochází z Kamenického Šenova. Za svou přednost považuje, že je v každé situaci sama sebou. Myslí si, že je někdy až příliš hodná, což může být občas na škodu. Nejdůležitější je pro ni rodina a její dvě děti.

Petra Masařová
Autor: KiK

Zatím poslední soutěžící, která se nominovala do finále, je Nicola z Dolní Lutyně. Je jí 23 let a zajímá se o módu, kterou často nakupuje právě v KiKu. Ráda vybírá oblečení nejen pro sebe, ale i pro své malé dítko. Myslí si o sobě, že je usměvavá, přátelská a pro druhé by se roztrhala. Jejím životním cílem je, aby byla její rodina šťastná a aby jim nic nechybělo.

Nicola Kaczová
Autor: KiK

Hledáme další finalistky. Budete mezi nimi?

Ve finále KiK Tváře roku 2018 ještě zbývá místo pro čtyři účastnice. Nebojte se přihlásit a získat tak nejen hodnotné výhry, ale i skvělý zážitek. Stačí vyplnit dotazník a vytvořený profil se automaticky zařadí do hlasování. Každý týden zvítězí účastnice, která obdrží největší počet hlasů. Na začátku dalšího týdne se hlasy vynulují a začne další kolo hlasování. Pokud jste se přihlásila až v posledním týdnu soutěže, nemusíte se bát. Všechny finalistky mají stejnou šanci zvítězit a nezáleží na tom, kdy se přihlásí.

Autor: KiK

Po vybrání všech osmi soutěžících se bude na začátku prosince konat slavnostní finálový večer, spojený s wellness dnem. V závěru finálového večera porota rozhodne, která z vítězek získá titul KiK Tvář roku, a vyhraje tak finanční odměnu v hodnotě 50 000 Kč, fotostory v magazínu Blesk pro ženy a vouchery na nákup v prodejnách KiK ve výši 25 000 Kč. Stříbrná příčka bude ohodnocena finanční odměnou ve výši 10 000 Kč a vouchery KiK v hodnotě 15 000 Kč, bronzová příčka pak finanční odměnou ve výši 5 000 Kč a poukázkami KiK ve výši 10 000 Kč.Všechny finalistky si pak odnesou poukázky na nákup zboží v prodejnách KiK v hodnotě 2 500 Kč.

Zúčastnit se mohou ženy starší 18 let s výjimkou zaměstnankyň společnosti KiK textil a Non-Food spol. s r.o. a jejich rodinných příslušníků. Pořadatelem soutěže je společnost KiK textil a Non-Food spol. s r.o. se sídlem v Praze. Kompletní pravidla soutěže i přihlašovací formulář naleznete na https://kik.cz/tvarroku/.