Středa 24. dubna 2024
Svátek slaví Jiří, zítra Marek
Zataženo, déšť se sněhem 7°C

Vyzkoušeno před kamerou: Balzám, který mění barvu podle vašich rtů

Video se připravuje ...
Vyzkoušeno před kamerou: Balzám, který mění barvu podle vašich rtů
VIDEO: Adam Balažovič/BPŽ
6. listopadu 2017 | 06:00

Opět jsme v redakci testovaly kosmetické novinky. Kromě balzámu na rty, který rty zabarví podle toho, jaký mají odstín, uvidíte ještě BB krém proti stárnutí pleti, fix na oči navržený tak, aby se linka snadněji kreslila, a balzám pro velmi suchou pokožku těla.

Každý týden přichází do kosmetického světa spousta novinek. My je otestujeme za vás, abyste si mohly udělat obrázek o tom, co rtěnka, krém či řasenka dokážou a zda stojí za to za ně utrácet peníze. Co jsme vyzkoušely tentokrát?

BB krém s omlazujícím účinkem SPF 15, Avon; 99,90 Kč (30 ml)

BB krém slibuje boj proti vráskám, perfektní krytí, sjednocení pleti, hydrataci a rozjasnění. Na výběr jsou dva odstíny - light a medium. Zkoušela jsme odstín medium, který je na první pohled dost tmavý, ale po zapracování do pleti s pletí až překvapivě splynul.

Jeidné, co mi na BB krému vadilo, bylo to, že pleť vbůbec nezmatnil, dost se leskla. Nutno ale podotknout, že já mám pleť smíšenou, takže suchému typu by seděl určitě lépe.

Koupíte na www.avon.cz

BB krém s omlazujícím účinkem SPF 15, Avon, 99,90 Kč (30 ml). Koupíte na www.avon.cz
Autor: archiv firem

Přizpůsobivý balzám na rty The ONE; Oriflame, 129 Kč

Balzám je průhledný, když ho nanesete na rty, ale v mžiku začne měnit barvu podle toho, jaký odstín rtů máte. Tím pádem je pak barva unikátní. Na mých rtech vykouzlil barvu tmavě růžovou. Balzám je i dost lesklý, výsledek pak tedy vypadá jako spíš lesk na rty než pečující balzám, to je plus!

Koupíte na www.oriflame.com.

Přizpůsobivý balzám na rty The ONE, Oriflame,129 Kč. Koupíte na www.oriflame.com.
Autor: archiv firem

 


Fix na oči Sensational liner, Maybelline; 199,90 Kč

Inovativní fix na oči padne neuvěřitelně dobře do ruky, a to díky tomu, že přední část tužky s hrotem je zahnutá. Lépe se tak dostanete do vnitřního koutku oka a kočičí linka se s ní kreslí snadněji. Fix je voděodolný, což můžu potvrdit – do konce dne zůstala linie netknutá a večer jsem měla co dělat ji odlíčit.

Fix na oči Sensational liner, Maybelline, 199,90 Kč. Koupíte v síti drogérií.
Autor: archiv firem


Regenerační balzám pro velmi suchou pokožku; Yves Rocher, 319 Kč (150 ml)

Pokud trpíte suchou pokožkou a potřebujete extra výživu – vyzkoušejte nový balzám, který obsahuje bambucké máslo. Textura balzámu je hutná, ale pod teplem rukou taje a tím pádem se i dobře roztírá. Je určený na extrémně suchá místa na pleti spíše než na celé tělo, je totiž docela dost mastný.

Koupíte na www.yves-rocher.cz nebo v kamenných obchodech.

 

Regenerační balzám pro velmi suchou pokožku, Yves Rocher, 319 Kč (150 ml). Koupíte na www.yves-rocher.cz nebo v kamenných obchodech.
Autor: archiv firem

 

 

Autor: Lucie Houdková